DEVA'dan AFAD'a yardım ve dayanışma çağrısı

DEVA

DEVA'dan AFAD'a yardım ve dayanışma çağrısı

DEVA Partisi Genel Merkezi’nde, birçok ilimizi etkileyen depremlerin ardından Afet Koordinasyon Merkezi kuruldu. Partiden yapılan açıklamada, deprem bölgesine ulaştırılacak ihtiyaç listesi paylaşıldı.

ANKARA (İGFA) - 7,7'lik depremin 10 ilde yıkıcı etki oluşturması ardından Ali Babacan başkanlığındaki DEVA Partisi de, Afet Koordinasyon Merkezi kurdu.

Kan bağışı, AFAD’a yardım ve dayanışma çağrısında bulunan DEVA'dan yapılan yazılı açıklamada, “Tüm partililerimizi ve vatandaşlarımızı en yakın Kızılay merkezine başvurup kan bağışı yapmaya, ilan edilen acil ihtiyaç malzemelerini en yakın AFAD yardım toplama merkezine teslim etmeye, afet bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın sağlık durumu ve ev durumu iyi olanların afetzede vatandaşlarımıza ev ve işyerlerini açarak dayanışmaya çağırıyoruz” denildi.

NELERE İHTİYAÇ VAR?

Bu arada deprem bölgesine ulaştırılacak ihtiyaç listesinde; battaniye, mont, kaban, el feneri, taşınabilir şarj cihazı, ısıtıcı, hazır gıda, su, bebek maması, bebek bezi, kadın pedi, ıslak mendil, hırka, kazak, bot, atkı, bere, eldiven yer alıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım