DEVA Partisi'nden aylık STK ziyaret bilançosu

DEVA Partisi

DEVA Partisi'nden aylık STK ziyaret bilançosu

DEVA Partisi’nin geçtiğimiz Şubat ayında 40 sivil toplum kuruluşuyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal, partisinin sivil toplum kuruluşlarıyla temasları hakkında bilgi verdi.

Parti olarak Şubat ayında 40 sivil toplum kuruluşuyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Karal, yaptığı yazılı açıklamada geniş bir veri tabanı oluşturduklarını belirtti.

Türkiye’deki sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler arasındaki bağın güçlenmesine katkı sunmak ve sivil toplum aktörleri ile siyasi partileri buluşturmak hedefiyle geniş bir veri tabanını hayata geçirdiklerini söyleyen Karal, ortak akılla ve el ele çözüm anlayışıyla çalıştıklarını belirtti. Karar, ziyaretlerde bir yandan müzakere ederken, diğer yandan da yeni dostluklar geliştirdiklerini söyledi.

DEVA Partisi’ni Şubat ayında gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları arasında 29 Ekim Kadınları Derneği, Avrupa Türkleri Platformu (ATP), Bağımsız Denetçiler Dernekleri Federasyonu, Ben Seçerim Derneği, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV), Esenler Dostluk Platformu, Genç İHH, İdealist Genç Düşünürler Derneği, KASDER (Kastamonu Federasyonu), Lider Tarım Orman İş Sendikası, Malul Sayılmayan Gaziler Derneği, SAGEDER (Stratejik Araştırmalar ve Geliştirme Derneği), Yeni Asya Gazetesi olduğu kaydedildi.


Haber Kaynak : İGFA

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

Sanatseverler İstanbul’un önemli müzeleriyle buluştu

İshak Paşa vefatının 538. yılında dualarla anıldı

'Aile ve Nüfus 10 Yılı' ilan edildi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ailesizleşme topluma huzur vermez

Kireçburnu Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi