Depremzede doktorlara eğitim desteği

Depremzede doktorlara eğitim desteği

Depremzede doktorlara eğitim desteği

Türk Oftalmoloji Derneği, İstanbul Cerrahpaşa ve Çukurova Balcalı hastaneleri başta olmak üzere depremden etkilenen hastanelerde görev yapan göz hekimlerinin ihtisas eğitimlerini sürdürmesine destek verecek.

İSTANBUL (İGFA) - Türk Oftalmoloji Derneği, deprem önlemleri kapsamında tahliye edilen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ndeki Göz Hastalıkları Anabilim Dalı kadrosunda görev yapan asistan ve uzman doktorların eğitimleri başta olmak üzere depremden etkilenen tüm göz hekimlerinin eğitimlerine devam etmesi için destek veriyor. 

 Türkiye’deki göz doktorlarını temsil eden tek dernek olan Türk Oftalmoloji Derneği’nin Genel Başkanı Prof. Dr. Ziya Kapran, tahliye edilen hastanelerdeki göz doktorlarının mesleki gelişimlerine devam etmelerini gerektiğini belirterek, “Ani gelişen tahliye kararları sonrasında genç göz hekimi meslektaşlarımızın eğitimlerini sürdürmeleri çok önemli. Hem Türk göz hekimlerinin donanımlı bir şekilde yetişmeleri hem de halkımıza ihtiyacı olan göz tedavilerinin sunulmasında bir eksiklik yaşanmaması bizler için hayati önem taşıyor” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: depremzede doktorlara eğitim desteği

Ardahan'da Polis Ekipleri, Yeni Dönemde Öğrencilere Bayrak Dağıttı

İstanbul'da öğrencilere kapsamlı destek!

Kocasinan'da Çocuklar Sinema Etkinliğinde Buluştu

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu'nun Yeni Oyunu Prömiyer Yaptı

Konya Karatay’da Robot Ve Teknoloji Festivali başlıyor

KEP ile yargı sürecinde hak kaybı riski ortadan kalkıyor

Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'ne Yeni Yaşam Birimleri Açıldı

Altınay ve DASAL, Türk savunma teknolojisini dünyaya tanıttı

Sivil Diplomasi ve İş Dünyası Derneği kuruldu

İzmit Belediyesi Yetkilileri Muhtarları Ziyaret Ederek Kış Çalışmalarını İnceledi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çocuklar İçin Ekran Süresi Önerilerini Açıkladı

Tepebaşı'nda Ambalaj Atık Toplama Noktaları 23'e Ulaştı

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Berat Kandili Mesajı Yayımladı

İpekyolu Belediye Meclisi Rojava'daki Gelişmeleri Görüştü

Nilüfer'de Üç Koro Aynı Sahnede Müzik Ziyafeti Sundu