Denizli Büyükşehir'den Cumhuriyet'in 102. Yılında 90'lar Konseri

Denizli Büyükşehir

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 90'lar Konseri, vatandaşları nostaljik bir müzik yolculuğuna çıkardı.

Denizli Büyükşehir'den Cumhuriyet'in 102. Yılında Nostaljik Gece

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği "90'lar Konseri" katılımcıları nostaljik bir müzik yolculuğuna çıkardı. Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Cumhuriyetimizin 102. yılında, bu coşku ve birliktelik çok değerli. Hep birlikte, geçmişin en güzel şarkılarına eşlik ederken, Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatıyoruz" dedi.
24.10.2025
90'ların Nostaljik Rüzgarı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kent Orkestrası'nın sahne aldığı "90'lar Konseri", Cumhuriyet'in 102. yıl coşkusunu geçmişin sevilen şarkılarıyla birleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser, nostaljik bir atmosfer oluşturdu. Geceye, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşi Nilgün Çavuşoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Selçuk ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Nostaljik Buluşma

7'den 70'e yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen bu özel gecede, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçısı Hakan Eyiden'in performansı ile 90'lar rüzgârı esti. 90'lı yıllara damgasını vuran ve dönemin popüler eserleri seslendirildi. Sanatseverler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, 90'lı yılların ruhunu yansıtan bir atmosferde geçen konser, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Cumhuriyet Vurgusu

Gecenin sonunda coşkulu kalabalığa seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet'in 102. yılına vurgu yaparak şunları söyledi:
"Cumhuriyet coşkusunu hafta boyunca düzenlediğimiz farklı etkinliklerle hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet'in en büyük katkılarından biri bu ülkenin bir köyünde doğup büyüyen birinin bu şehrin belediye başkanı olabilmesidir. Bütün zorluklara rağmen kendileri için değil, gelecek nesiller için çıktıkları yolculukta, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz. Cumhuriyete her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda, şehrimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz"

Zaman Tünelinde Müzik

Gecede katılımcılar, 90'lar dönemi şarkılarını hep bir ağızdan söylerken, salondaki atmosfer tamamen geçmişin nostaljisiyle doldu. Müzikle dolu bu gece, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ayrı bir renk kattı.
 

Denizli,Denizli Belediyesi

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Eyyübiye Belediye Başkanı Şıhmaksut Mahallesi'nde Ziyaretlerde Bulundu

Evrim Sanat Galerisi’nden yeni mekanda ilk sergi: IV

E-atık farkındalığı artıyor... En çok e-atık Doğu Karadeniz'de toplandı

Ordu Turizm Çalıştayı'nda Ünye'nin Katkıları Ön Plana Çıktı

Ünye Belediye Başkanı İstanbul'da Hemşehrilerle Buluştu

Sibel Can İstanbul sezonunu açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Soğukkanlılıkla menzile yürüyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Gazze İçin Yüzme Yarışması Düzenliyor

Yeşilyurt Belediyesi 'Gençlik ve Ailem' Temalı Kısa Film Yarışması Düzenliyor

Pendik'te 2025-2026 Kültür Sanat Sezonu Açıldı

Sunay Akın'ın 'Zafere Giden Yol' Gösterisi Yalova'da Büyük İlgi Gördü

Küçükçekmece Belediyesi Personeline Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Diyarbakır'da Beyaz Bayrak uygulaması kırsal ilçeleri de kapsayacak şekilde genişletildi

Kayseri'de BMX Parkuru ve Bisiklet Eğitim Alanı Açıldı

Küçükçekmece'de Serap Eser Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Parkı Hizmete Açıldı