Denizcilik sektörünün karadaki en önemli ticaret buluşması Şubat'ta

Denizcilik sektörünün karadaki en önemli ticaret buluşması Şubat

Denizcilik sektörünün karadaki en önemli ticaret buluşması Şubat'ta

Son edisyonunda uluslararası ziyaretçi sayısını yüzde 149 arttıran Expomaritt Exposhipping İstanbul, Türk denizciliğini global arenaya taşıma iddiasını sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) - Uluslararası Denizcilik Fuarı Expomaritt Exposhipping İstanbul, “Birlikte Büyüyoruz: Bugün ve Yarın” mottosuyla, 18. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Informa Markets tarafından Deniz Ticaret Odası adına iki yılda bir organize edilen fuar, 18 – 21 Şubat tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin önde gelen gemi inşa yan sanayi sektör buluşması olan fuarın; tersaneler ve gemi inşa firmalarından, çelik ve kompozit malzeme üreticilerine, elektronik navigasyon sistem sağlayıcılarından makine ve motor üreticilerine, gemi yedek parça ve donanım tedarikçilerinden lojistik şirketlerine, bakım ve onarım firmalarından denizcilik ekipmanlarına kadar geniş bir katılımcı profili bulunuyor.

Expomaritt Exposhipping İstanbul’un, uluslararası denizcilik sektöründe önemli bir buluşma noktası olarak konumlandığını söyleyen Fuar Müdürü Semih Etyemez, “Düzenlendiği son yıl yurt dışı ziyaretçi sayısını yüzde 149 arttıran fuarımız, sadece yerel sektör paydaşlarını değil, aynı zamanda küresel arenadaki büyük oyuncuları da bir araya getirerek, denizcilik sektöründe işbirliği ve büyüme fırsatları sunan lider platform olma hedefine güçlü adımlarla ilerliyor” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Cemal Şahan Vefatının 7. Yılında Pendik'teki Mezarı Başında Anıldı

Karabük'te Yaşanabilir Kent Çalışmaları Sürüyor

Bağcılar Belediyesi Personelinden 'Beyefendiler' Müzik Grubu

Kütahya Şehir Tiyatrosu'nda Gönüllü Seçmeleri Tamamlandı

Aksaray'da Tarihi Eserlerin Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

5G Teknolojisi Türkiye'de 2026'da Hizmete Girecek

Alanya'da Tarihi Geçmiş Gıda Satışı Yapan Restoran Zincirine Kapatma Cezası

Avrupa kentleri Bursa’da buluşacak

Bolu'da Kuvayı Milliye Şehitler Anıtı Açıldı

9. Uluslararası Halk Dansları Festivali Side'de Başladı

Bucak Belediyesi Çamlıca Mahallesi'nde Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Siirt'te Kent Düzeni Denetimleri Yoğun Şekilde Devam Ediyor

Maltepe’nin mahalle kültürüne ikinci halka

Mudanya Belediyesi'nin 2026 Bütçesi 1,7 Milyar TL ile Onaylandı

Gümüşhane Belediye Başkanı, GÜSİAD'ın Yatırım Teşvikleri Programına Katıldı