Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziyelere 'teşekkür' paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziyelere 'teşekkür' paylaşımı

G20 Liderler Zirvesi için Endonezya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı için taziyelerini ileten ülkelere ve uluslararası organizasyonlara şükranlarını içeren mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısı için taziyelerini ileten ülkere teşekkür etti.

Erdoğan, sosyal medya hesabından "Teşekkürler / Thank You" başlığıyla ülke bayraklarının yanı sıra AB ve NATO gibi uluslararası birliklerin bayraklarının da bulunduğu görselle birlikte mesajı yayımladı. 

Paylaşımında, “İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısına tepki gösteren, acımızı paylaşan, başsağlığı dileğinde bulunan tüm ülkeler ile uluslararası organizasyonlara şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1592458688094085120

Haber Kaynak : İGFA

İETT'den eğitime destek

Ak Parti Şile mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor

Türkiye’nin küresel tarım ticareti güçleniyor

İstanbul Beylikdüzü'nde çocukların şenlik başladı

Türkan Şoray Atatürk'ün portresini gördüğünde duygusal anlar yaşadı

Başkan Taban: İnegöl’ün Mayasında ticaret var

Otomotivde yerli üretim alarm veriyor! Çin'e cari açık büyüyor

Çalışanların yüzde 76'sı çocuklarının memur olmasını istiyor

Atıcılıkta 138 sporcu mesir kupası için yarıştı

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Konserleri başlıyor

YÖM Okulları öğrencileri ödülleri topladı

İzmit Kent Meydanı’nda tarihi kutlama

İlk ödemeler Mayıs'ta annelerin hesabında

İstanbullularla buluşturan 'Enstitü'

Bursa İznik'te müziğe adanmış bir ömür