Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adıyaman'a telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adıyaman'a telefon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu telefonla arayarak Adıyaman’daki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantıda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu telefonla arayarak ildeki yardım faaliyetleri ve diğer çalışmalar hakkında bilgi alarak, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Ankara'ya geldiğini belirterek "Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Gerek Osmaniye'yi gerek Islahiye'yi gayet iyi gördüm. Özellikle de konteyner yapımında çok çok başarılı gördüm. Bütün arkadaşlara emekleri sebebiyle çok çok teşekkür ediyorum. Bütün tabii derdimiz, gıda, yeme, içme... Bu konularda zaten herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Bunları da yapmak suretiyle inşallah bütün depremzedeleri daha rahat ve daha konforlu bir sürece almış oluruz. Biz de inşallah en yakın zamanda ikinci ziyaretimizi Adıyaman'a yaparız." dedi.

Bakan Karaismailoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek kendisini en yakın zamanda Adıyaman'da görmeyi arzu ettiklerini belirtti.


Haber Kaynak : İGFA

İzmir'de su tarifelerinde yeni düzenleme

Yeşilay’dan Muğla Büyükşehir'e iş birliği teşekkürü

Sigorta faaliyetlerinde geleceğe güçlü taahhüt

Marmara'da müsilaj incelemesi... Denizden numuneler alındı

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşın tebligat işlemleri dijitalleşiyor

Eş zamanlı uçuşlar başladı! CHP'li Karasu'dan Bakan Uraloğlu'na 'pist' sorusu!

İstanbul Beylikdüzü'nden 3 Türkiye Şampiyonu

KAGİDER’den “Yerelde Kadın Gücü”ne destek

Komedi severler için Berkin Kaya'nın 'Baldız'ı 18 Nisan'da vizyonda

Diziniz ağrıyorsa merdivenden inip çıkmayın!

Bursa'da en havalı etkinlik başladı

Konut fiyatları nominal yükseldi, reel düştü!

İstanbul Bakırköy'den ücretsiz kalp sağlığı taraması

KTO'dan Kanton Fuarı'na çıkarma

AK Parti Şile’den Ümraniye’ye ziyaret!