Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni halkalar ekleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni halkalar ekleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni halkalar ekleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 14 Mayıs’tan itibaren 21 yıldır süren başarı zincirlerine yeni halkalar ekleyeceklerini kaydetti.

ANKARA (İGFA) -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 14 Mayıs'tan itibaren 21 yıldır süren başarı zincirlerine yeni halkalar ekleyeceklerini, Türkiye Yüzyılı'nı yine milletle birlikte omuz omuza inşa edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, ülkeyi yönetme görevini devraldıkları 2002'den beri "büyük ve güçlü Türkiye" sevdasıyla canla başla çalıştıklarını ifade etti.

Milletin sandıkta omuzlarına yüklediği emanete hakkıyla sahip çıkmanın mücadelesini verdiklerini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şunları kaydetti:

"Bu uğurda ne engeller aştık, bir Allah bir de aziz milletimiz biliyor. Şayet bugün kişi başına millî gelirini 3 bin 600 dolardan 10 bin 650 dolara çıkaran… Yıllık 36 milyar dolar yerine 255 milyar dolar ihracat yapan… Tarımsal gayrisafi yurt içi hasılası 407 milyar lirayı geçen… Merkez Bankası rezervi toplam 115 milyar dolara ulaşan… İstihdamını 32 milyon sınırına getiren, yıllık 51,5 milyon turist ağırlayan… Tarihinin en büyük ulaşım, savunma, teknoloji, enerji, sağlık, konut ve çevre projelerine imza atan... Deprem felaketine rağmen emeklisini, işçisini, memurunu enflasyona ezdirmeyen… Ekonomisi güçlü, altyapısı sağlam, hedefleri büyük, öz güveni yüksek bir Türkiye varsa, bunda 85 milyon vatandaşıyla, 81 vilayetiyle herkesin payı vardır."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1655096111600730114

"TÜRKİYE YÜZYILI'NI MİLLETİMİZLE İNŞA EDECEĞİZ"

Bu başarıda Tayyip Erdoğan kadar sanayicinin, işçinin, çiftçinin, tüccarın, ev hanımının, memurun da alın teri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, başarıda AK Parti kadar Türkiye davasında kenetlendikleri Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarının da katkısı olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, "Bu başarıda hangi siyasi görüşe, mezhebe, kökene mensup olursa olsun 'önce ülkem' diyen tüm vatandaşlarımızın emeği vardır. Bu başarıda son 21 yıldır en zor zamanlarımızda dualarını ve desteklerini bizden esirgemeyen tüm kardeşlerimizin gayreti, samimiyeti, sahiplenmesi vardır. İnşallah 14 Mayıs'tan itibaren 21 yıldır süren bu başarı zincirimize yeni halkalar ekleyeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı yine milletimizle birlikte omuz omuza inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Kars Belediyesi, Genç Masa ile gençlerin yerel yönetime katılımını hedefliyor

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı Anıldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Acıpayam'da Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Kırgızistan Büyükelçisi Kazakbayev, Nevşehir'de Belediye Başkanı Arı ile Görüştü

Nevşehir'de Zumba Dersleri İçin Kayıtlar Başladı

Kemer'de Arslanbucak Mahallesi'nde İftar Programı Düzenlendi

Nevşehir Belediyesi, Çocuklar İçin Ramazan Etkinliği Düzenleyecek

Kemer Belediyesi, Atık Yağ Getirene Yeni Yağ Hediye Ediyor

İscehisar Belediye Başkanı ve İhsaniye Belediye Başkanı, Ankara'da TBMM'de Milletvekillerini Ziyaret Etti

Turistler Kemer'de Çiçek Açan Manolyaları Tablolarına Taşıyor

Kemer'de İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılı Kutlandı

Kemer'de kreş öğrencilerinden ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

Denizli, 2027 Avrupa Demokrasi Başkenti Unvanı İçin Finalde

Şuhut'ta Bademlik Camii Bahçesinde Bakım ve Düzenleme Çalışması Yapıldı

TAYK'ta yeni başkan Ahmet Eker oldu