Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan yolcusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan yolcusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan yolcusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi dolayısıyla 13-14 Aralık'ta Türkmenistan'ı ziyaret edecek.

ANKARA (İGFA)- Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'un davetine icabetle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de iştirak edeceği Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi 14 Aralık Çarşamba günü Avaza'da gerçekleşecek.

Zirvede; ticaret, enerji ve ulaştırma başta olmak üzere, dost ve kardeş üç ülke arasındaki iş birliğinin her alanda daha da derinleştirilmesine dair atılacak adımlar ele alınacak.

Mezkûr alanlarda iş birliğinin ahdi zeminini kuvvetlendirecek muhtelif anlaşmaların da imzalanacağı zirve marjında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili görüşmeler gerçekleştirecek.


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye'de yapay zeka kullanımı düşük

Kripto para piyasası değeri ilk kez 4 trilyon doları aştı

Üniversite gençliğinin müzik karnesi belli oldu!

İBB kurban konservelerini dağıtıma başladı

TMSF lüks araçlar ve tekne satacak

Tüpraş’tan yaz tatili için fen deneyleri önerileri

Afrika kökenli sıcak hava dalgası geliyor

Kayseri Melikgazi Havacılık Lisesi velilere tanıtıldı

Başkan Genç: “Kültür ve sanatla şehirlerin ruhu tamamlanır”

Avrupa Para Gençlik Oyunları’nda Eskişehir rüzgârı esecek

Sıcak havaya yağmur molası

Sezen Aksu 'Linç'le geldi

Redington, Orta Doğu ve Afrika Bölgesindeki kuruluşlar için AWS üzerinden Couchbase’i hizmete sunuyor

İş insanı Yüksel Eroğlu'ndan OGC’ye ziyaret... Ağrılıların İstanbul’daki gücü konuşuldu

İstanbul İtfaiyesi’nden plaj güvenliği uyarısı!