Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye için kararlı adımlar atıyoruz... Tarih yazmaya devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye için kararlı adımlar atıyoruz... Tarih yazmaya devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye için kararlı adımlar atıyoruz... Tarih yazmaya devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MSÜ Kurmay Subaylar Mezuniyet Töreni’nde yaptığı konuşmada, büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmenin temel vazife olduğunu vurguladı. Erdoğan, terörsüz bir bölge hedefiyle tarihi adımlar attıklarını belirtti.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kurmay Subaylar Mezuniyet Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında, şehit ve gazilerden emanet alınan toprakları daha güçlü bir şekilde geleceğe taşımanın en temel görevleri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek vazifemizdir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge hedeflerimize doğru kararlı, ümitli ve dikkatli bir şekilde ilerliyoruz. Bugünün savaş konseptini biz belirliyoruz. İç cephemizi tahkim ediyor, birliğimizi, dirliğimizi, kavlimizi güçlendirmek için tarihi adımlar atıyoruz” diyerek Türkiye’nin bölgesel istikrar vizyonunu vurguladı.

“Bize ömür biçenlerin çoğu tarih oldu, çoğu unutulup gitti ama Türk milleti olarak biz dimdik ayaktayız, tarih yazmaya devam ediyoruz” diyen Erdoğan, bölgede barış, huzur, adalet ve iş birliğiyle yeni bir sayfa açılacağını belirterek, “Bölgemizin üzerine barış güneşinin doğmasına kimse engel olamayacak. Coğrafyamızın her köşesinde huzurun hâkim olmasına kimse set çekemeyecek” sözleriyle kararlılık mesajı verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Esentepe Mahallesi'nin 40 Yıllık Merdivenleri Yenileniyor

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, Ovacık'taki Deprem İçin Geçmiş Olsun Diledi

Mamak’ta Kilim Dokuma Sanatı Kurslarla Yaşatılıyor

ALANYA’NIN ÖZEL AŞÇILARI MUTFAKTA BULUŞTU

Kepez’den Tazelenme Üniversitesi öğrencilerine kadınlar matinesi

Keçiören'de C Vitamini Şenliği Coşkusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile görüştü

Kepez'de 5 Aralık'ta Kadın Hakları Paneli Düzenlenecek

Aile Hekimleri: Artık tükeniyoruz! Saçma yönetmeliği geri çekin

Bolu'da Engelsiz Taksi Hizmeti Yılın İlk 11 Ayında 3 Bin Kişiye Ulaştı

Pamukkale Belediyesi Berber Esnafına Hijyen Paketi Dağıtıyor

Mersin'de 'Anadolu'dan Ezgiler' Konseri Sanatseverlerle Buluştu

Bolu'da Kış Hazırlığı: Orta Refüjlerdeki Güllerde Budama Çalışması Başladı

Niğde Belediyesi'nden Amatör Spora Rekor Destek

Eskişehir'de Kıdemli Vatandaşlara Yaşam Boyu Öğrenme Fırsatı