Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç heveslenmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç heveslenmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç heveslenmeyin

DEİK Merkez Ofisi açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki göstererek, "Hiç heveslenmeyin! Erdoğan bu ülkeye hizmet etmeye devam edecek" dedi.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Merkez Ofisi Açılışı ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'ne katıldı.

"Bu ülkenin gelişmesi kalkınması için tuğla üstüne tuğla koyan herkes bizim gözümüzde takdire şayandır" diyen Erdoğan, başlatılan altyapı seferberliği ile genişletilen hak ve özgürlük ikliminin iş dünyasını büyüttüğünü söyledi.

EKONOMİ MESAJI: KUR VE ENFLASYON SORUNUNUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Erdoğan, istikrar ve büyümeyi koruyarak hedeflere ilerlemeyi tercih ettiklerini anlattı. Kur ve enflasyon sorununun üstesinden el birliği ile geleceklerini belirten Erdoğan, bu konuda iş dünyasından da destek beklediklerini, makul, mantıklı, sürdürülebilir politikalarla Türkiye'yi kısır döngüden kısa sürede çıkartılabileceğini kaydetti.

https://youtu.be/MSTRIM29poM

MUHALEFETE TEPKİ!

Muhalefete de göndermelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye öyle bir muhalefet ile başbaşa ki, sadece muhalefet yapmak değil, akılları bulandırmaktan başka bir yaptıkları yok" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemlerine de tepki gösteren Erdoğan,  "Paralardan bahsediyor. Evet 150 bin lira kazandım, 100 bin lira daha kazandım. Bu paraları o iftira attığı TÜRGEV ve Ensar Vakıflarına ben Bay Kemal adına veriyorum. Hiç olmazsa bir hayra vesile olsun. Oradan oraya gidecek fakirin eliyle. Anlattığı şeyler Amerika'da yapılan Türkevi'nin hemen iki cadde arkasında muhteşem bir yurt. Buna bu kadar yalan yanlış şeyleri yapıştırmanın en anlamı var. Ama maalesef akşam yalan, sabah yalan" diye konuştu.

"Bay Kemal ne derse desin, Erdoğan burada" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyayla irtibatlarımız nasıldır, bunlar da ortada. Bay Kemal hiç heveslenme, Erdoğan bu ülkede hizmet etmeye devam edecek. Manda heveslileri 1923'te başaramadılar, 2023'te de başaramayacaklar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve DEİK Başkanı Nail Olpak'ın katılımıyla yeni Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun merkez ofisinin açılış kurdelesini kesti.


Haber Kaynak : İGFA

DMM: Bayrampaşa’daki iddialar gerçeği yansıtmıyor

Esenyurt Belediye Başkanı tahliye edildi... CHP İstanbul: Halk iradesi gasbediliyor!

Konut yatırımında yeni sahne! İngiltere Investments güvencesiyle başrolde Mustafa Sandal!

İstanbul’da kırmızı bültenli suç örgütüne operasyon: 89 gözaltı!

Kerem Kazaz Kapadokya'da yine zirvede

Sakarya'da metrobüsler seferlerine başladı

İstanbul Büyükçekmece’nin yeni başkanı belli oldu

Meram Belediyespor’dan kickboksta gururlandıran başarı daha

Türkiye'de 2024’te 2,7 milyon kişi iller arası göç etti! İstanbul göçte zirvede

Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 3 madalya

Sınırları aşan kadınlar TransAnatolia Rallisi’nde buluşuyor 

Yapılan son araştırmalar, pirinç tüketiminin diyet kalitesini artırdığını gösteriyor

Demet Akalın & Sefo’nun 'Yerinde Dur'u zirvede!

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı