Cumhurbaşkanı Erdoğan: Herkesin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselteceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Herkesin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselteceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Herkesin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselteceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kadın Kolları ile gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada, asgari ücretten memur ve emekli maaşına kadar tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselterek enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidereceklerini söyledi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı'nda "Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı" programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin Türk siyasi hayatında en etkin kadın teşkilatını kuran, kadınlara en çok yer veren parti olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyada pek çok siyasi partinin AK Parti'nin kadın teşkilatlanması modelini örnek alarak kendisine uyarlamaya çalıştığını söyledi.

Aile yapısının korunmasında kadının rolü konusunda katetmemiz gereken mesafe olduğunu bildiklerini ifade eden Erdoğan, önümüzdeki dönemi aile merkezli sosyal yapının güçlendirilmesi dönemine hep beraber getireceklerini kaydetti.

https://youtu.be/q-uH1ZVg7lI

"AİLE DESTEK PROGRAMI'NIN BÜTÇESİNİ 40 MİLYAR LİRAYA ÇIKARDIK"

15 milyar liralık bütçeyle açıkladıkları Türkiye Aile Destek Programı'nın bütçesini 40 milyar liraya çıkardıklarını belirten Erdoğan, 2,5 milyon haneye ulaşacak bu programla bir yıl boyunca çocuklarının ihtiyaçlarından elektrik faturalarına kadar geniş bir yelpazede insanlarımıza destek olmayı hedeflediklerini söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Tarlaya 100 TL ve özür notu bıraktı!

Bu Cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu

Güneş yanığına dikkat!

105 yeni mobil göç aracı hizmette

İstanbul açık havada sporun adresi oldu

Sarıyer Kilyos atık su tünelleri kazı çalışmaları başladı

Türk savunma sanayi gücünü sergileyecek

TÜR SAY etkinliğiyle biyoçeşitlilik haritası çıkarıldı

Bursalı sanatseverler 9. Çalı Köy Filmleri Festivali’nde buluşacak  

Orta Koridor'da tarihi sefer

İnşaat malzemesi sanayi ihracatı Mayıs 2025’te 2,84 milyar dolara yükseldi

ESA Lojistik, güvenli hizmetini tescilledi

İşverenler bu habere dikkat! Klima bakımı yasal bir zorunluluk

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda açılış 2026’da

Yaz sıcağında kedi ve köpek sağlığı için karışık besleme önerisi