Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremlere yönelik koordinasyonu sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremlere yönelik koordinasyonu sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremlere yönelik koordinasyonu sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremlere yönelik koordinasyon çalışmalarını sürdürüyor. Durum ve arama kurtarma çalışmaları kapsamında siyasi parti başkanları ile telefon görüşmeleri gerçekleştiren Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le de görüşme yaptı.

ANKARA (İGFA)  - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlere yönelik koordinasyon çalışmalarına Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi'nden devam ettiği bildirildi.

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerindeki son durum hakkında yetkililerden bilgi alarak yürütülen çalışmaları koordine ediyor.

Depremler sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le de ayrı bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, görüşmede deprem sonrası bölgedeki durum ve arama-kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunduğu kaydedildi.


Haber Kaynak : İGFA

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Sinemada bugün: 6 yeni film vizyonda!

Okullar sağlık merkezine dönüşüyor! Sağlıklı çocuk, sağlıklı gelecek bilinci artıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin haysiyet davasıdır

İstanbul'da Kent Lokantaları'nda 18. şube Eyüpsultan'a

İstanbul Beylikdüzü 23 Nisan'a hazırlanıyor

İkinci elde talep patlaması! Son iki haftada yüzde 30 artış

Evde bakım hizmetleri hayat kurtarıyor

Mehmet Mesut Çakmak, TUSAF’ın yeni başkanı oldu

İnşaat malzemesi ihracatı Şubat 2025’te geriledi

Yaş sınırlarını aşıyor! 22 Nisan gecesi Fişekhane’de büyüleyici bir gösteri…

Konya’da gençler, ülke için üretmeye teşvik ediliyor

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’in kazananları belli oldu

Çocuklarda kasık fıtığına dikkat

Şampiyon pilotlar, 30 kadın Co-Pilotu pistlere hazırladı