Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'e girmeden EYT konusu netleşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'e girmeden EYT konusu netleşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan ziyareti öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. EYT ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu işi ay sonuna kadar neticelendireceğiz" dedi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki günlüğüne Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesine katılmak üzere gideceği Türkmenistan'a uçuş öncesinde Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

ANTALYA'DA SEL AFETİ SONRASI DESTEKLERİ PAYLAŞTI

Afetin etkili olduğu Kumluca, Finike ve Demre ilçelerinde 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' kararı alındığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca SGK ve vergi borçları ertelendiğini duyurdu. KOSGEB'den, afetten zarar gören her bir esnafımız için 250 bin liraya kadar faizsiz acil destek kredisi imkanı sağlandığını belirten Erdoğan, yine Kumluca, Finike ve Demre'deki sel sonrasında toplam 100 milyon lirayı aşkın bir desteğin bölgeye gönderildiğini ifade etti.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye-Türkmenistan-Azerbaycan Zirvesi'nde öne çıkacak başlıklarda hangi aşamaya gelindi" sorusuna, "Bu konuyu Sayın Berdimuhammedov daha önce görüştük, doğal gaz konusunda adımı atmaya yöneliktir. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanım da bu zirvede bizimle beraber olacak. Görüşmelerimizi yapacağız" yanıtını verdi.

"EYT'Yİ AY SONUNA KADAR KARARA BAĞLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT ve Bahçeli görüşmesininn detayları konusunda da,"EYT'de bu ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz, ay sonuna kadar karara bağlayacağız. 2023'e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

https://youtu.be/JGNlDQlIxnc


Haber Kaynak : İGFA

Türk firmaları için E-İhracat'ta küresel adım

Kayseri Büyükşehir'den amatör spora 3 milyon liralık destek

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Sinemada bugün: 6 yeni film vizyonda!

Okullar sağlık merkezine dönüşüyor! Sağlıklı çocuk, sağlıklı gelecek bilinci artıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin haysiyet davasıdır

İstanbul'da Kent Lokantaları'nda 18. şube Eyüpsultan'a

İstanbul Beylikdüzü 23 Nisan'a hazırlanıyor

İkinci elde talep patlaması! Son iki haftada yüzde 30 artış

Evde bakım hizmetleri hayat kurtarıyor

Mehmet Mesut Çakmak, TUSAF’ın yeni başkanı oldu

İnşaat malzemesi ihracatı Şubat 2025’te geriledi

Yaş sınırlarını aşıyor! 22 Nisan gecesi Fişekhane’de büyüleyici bir gösteri…

Konya’da gençler, ülke için üretmeye teşvik ediliyor

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’in kazananları belli oldu