Çorlu'nun Kurtuluşu 'Destanların Dansı' ile Taçlandı

Çorlu

Çorlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü, Çorlu TSO Konferans Salonu'nda sahnelenen 'Destanların Dansı' gösterisi ve fotoğraf sergisiyle kutlandı.

Çorlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlamaları, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu'nda sahnelenen "Destanların Dansı" adlı özel gösteri ile sona erdi. Tamamen dolan salonda gerçekleşen etkinlik, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Çorlu Belediyesi ile Çorlu TSO'nun ev sahipliğinde düzenlenen kültürel etkinlik, kurtuluş coşkusuna farklı bir boyut kattı. Tarihî destanları sanatla buluşturan gösteri, izleyenlere hem keyifli hem de duygu dolu anlar yaşattı.

Protokol ve Sanatseverler Bir Arada

Etkinliğe Çorlu Kaymakamı Niyazi Erten, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Geniş katılımla sahnelenen gösteri, salondaki tüm koltukların dolmasına rağmen büyük ilgiyle takip edildi.

Teşekkür Çiçekleri

Gösterinin sona ermesinin ardından Çorlu Kaymakamı Niyazi Erten, sahne alan ekibe Çorlu halkı adına çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü

Etkinlik sonrasında Başkanlar Ahmet Sarıkurt ve İzzet Volkan ile birlikte fuaye alanına geçildi. Burada, 3. Ulusal Çorlu Fotoğraf Yarışması'nda derece elde eden ve sergilenmeye değer bulunan eserlerin yer aldığı sergi incelendi. Protokol üyeleri, Çorlu'nun farklı yönlerini yansıtan eserleri dikkatle değerlendirdi.

Kurtuluş coşkusunun kültürel ve sanatsal etkinliklerle taçlandırıldığı gece yoğun katılımla gerçekleştirildi.


Tekirdağ,Çorlu Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Sakarya'da 108 Kilometrelik İçme Suyu Hattı İçin İhale Süreci Başladı

Karaköprü'de Seyrantepe Mahallesi'ne Modern Semt Pazarı ve Sosyal Kompleks Açıldı

TBB Araç Teslim Töreni Gerçekleşti: 59 Yeni Araç Belediyelere Kazandırıldı

Keşan zehir soluyor! Yetkililer sessiz

32 ilde DEAŞ'a 170 gözaltı!

Konya-İstanbul YHT Hattı 11 Yılda 13 Milyon Yolcu Taşıdı

Elektronik Ticari Defter Sistemi'nde 1 Ocak 2026 Dönüm Noktası

Ünye'de Askıda Ekmek Projesi ile 35 Bin Ekmek İhtiyaç Sahibine Ulaştı

Mersin'de Çocuklara Yönelik Polis Etkinliği Düzenlendi

İzmit Oyuncak Müzesi, Kuruluşunun 1. Yılını Etkinliklerle Kutlamaya Hazırlanıyor

Kahramanmaraş'ta 938 Yaşlı Vatandaşa Kapsamlı Evde Bakım ve Sosyal Destek

Side Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde Yerli Malı Haftası Kutlaması

Eskişehir'de Kadın Kooperatifleri Panayırı'nın İkincisi Düzenlenecek

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Tepeköy Kemer Camii'nde Cemaatle Buluştu

İzmit'te Yılbaşı İyilik Pazarı Açıldı