Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen "Yarıyıl Şenliği" başladı. Etkinliğin ilk gününde çocuklar, tiyatro salonunu doldurarak keyifli anlar yaşadı.
Çorlu Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini hem eğlenceli hem de öğretici geçirmeleri için hazırladığı etkinlik programına başladı. Şenliğin ilk gününde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın "Hadi O Zaman" adlı çocuk oyunu sahnelendi.
Çocukların tatil heyecanına ortak olmayı hedefleyen etkinlik, ilk günden yoğun katılımla karşılaştı. Sahnelenen oyun, küçük izleyicilerden tam not alırken, salon kahkahalar ve alkışlarla doldu.
Çocukların kültürel gelişimine katkı sağlamanın ve onlara unutulmaz anılar bırakmanın öncelikleri olduğunu belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Yarıyıl Şenliği sadece tiyatro ile sınırlı kalmayacak. Tatil boyunca devam edecek programda ücretsiz tiyatro oyunları, eğitici ve öğretici etkinlikler yer alacak. Çocukların hayal dünyalarını geliştirmelerini ve sosyalleşmelerini hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
Başkan Sarıkurt, "Çocuklarımızın yüzündeki bir gülümseme her şeye değer. Onların tatil sevincini sanatla taçlandırmak için hazırladığımız bu şenliğe tüm çocuklarımızı bekliyoruz." dedi.