Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt'tan Ramazan Mesajı: "Bereketi Aynı Sofrada Paylaşalım"

Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Sarıkurt, belediye olarak geleneksel mahalle iftarları düzenleyeceklerini ve tüm halkı bu sofralara davet et

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ramazan ayının gelişi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sarıkurt, mesajında dayanışma ve kardeşlik vurgusu yaparak, bu manevi atmosferi mahalle iftarlarıyla tüm kente yayacaklarını ifade etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim, mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Ramazan; sadece bir ibadet ayı değil, aynı zamanda kırgınlıkların onarıldığı, yardımlaşmanın arttığı ve soframızdaki ekmeğin bölüşüldüğü bir kardeşlik köprüsüdür. Bu yıl da Çorlu’muzun her sokağında o eski bayram sevincini ve Ramazan bereketini hep birlikte hissedeceğiz.”

Mahalle İftarları Devam Edecek

Çorlu Belediyesi'nin geleneksel hale gelen mahalle iftarlarıyla bu yıl da binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturacağını kaydeden Başkan Sarıkurt, “Belirlenen program dâhilinde farklı mahallelerde iftar sofraları kuracağız” dedi.

İftar Programı Takvimi

Planlanan iftar programları hakkında bilgi veren Sarıkurt, “Ramazan ayının ilk gününde 19 Şubat Perşembe günü Çorlu Cumhuriyet Parkı’nda başlayacağımız iftar programları kapsamında 21 Şubat Cumartesi Cumhuriyet Parkı, 25 Şubat Çarşamba ve 27 Şubat Cuma Atakent Kapalı Pazar Yeri, 1 Mart Pazar ve 3 Mart Salı, Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, 7 Mart Cumartesi Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi, 8 Mart Pazar Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, 14 Mart Cumartesi, Hısırağa Mahallesi Meydanı ve 16 Mart Pazartesi günü de Cumhuriyet Meydanı’nda iftar yemeği organizasyonları olacak.” şeklinde konuştu.

Tüm Halk Davet Edildi

Başkan Sarıkurt açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Tüm Çorlu halkını, paylaştıkça çoğalan bu bereketli sofralarımıza davet ediyorum. Tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını diliyor, Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”


Tekirdağ,Çorlu Belediyesi

Tekirdağ,Çorlu Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Adalet Bakanı Gürlek, Ankara 2 No'lu Barosu'nu Kabul Etti

TİDER ve FLO, Odunpazarı Halk Market'e 500 Çift Ayakkabı Bağışladı

Siirt'te Yangında Hasar Gören Şeyh Ebul Vefa Camii Ramazan'a Hazırlandı

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Battani Bilim Merkezi'nde Öğrencilerle Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Ayı'nı Tebrik Etti

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'den Ramazan Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan'da 500'ü Aşkın Etkinlik Düzenleyecek

Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt'tan Ramazan Mesajı: "Bereketi Aynı Sofrada Paylaşalım"

Yalova'da Trafik Levhaları Yenilenerek Güvenlik Artırıldı

Çorlu Arama Kurtarma Ekibi'ne Psikoloji ve Kriz İletişimi Eğitimi Verildi

Samsun'da Ramazan Sokağı Etkinlikleri Yoğun İlgi Görüyor

Tepebaşı'nda Ramazan Ayı Öncesi Zabıta Denetimleri Sıklaştı

Diyarbakır'da Dünya Anadil Günü'nde Çok Dilli Etiket Dağıtımı

Esenler’de davullu vosvoslar sokaklarda

Haliliye'de Ramazan Öncesi Zabıta Denetimleri: 3 Bin 696 Ürün Ele Geçirildi