Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt'tan Ramazan Mesajı: "Bereketi Aynı Sofrada Paylaşalım"

Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Sarıkurt, belediye olarak geleneksel mahalle iftarları düzenleyeceklerini ve tüm halkı bu sofralara davet et

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ramazan ayının gelişi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sarıkurt, mesajında dayanışma ve kardeşlik vurgusu yaparak, bu manevi atmosferi mahalle iftarlarıyla tüm kente yayacaklarını ifade etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim, mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Ramazan; sadece bir ibadet ayı değil, aynı zamanda kırgınlıkların onarıldığı, yardımlaşmanın arttığı ve soframızdaki ekmeğin bölüşüldüğü bir kardeşlik köprüsüdür. Bu yıl da Çorlu’muzun her sokağında o eski bayram sevincini ve Ramazan bereketini hep birlikte hissedeceğiz.”

Mahalle İftarları Devam Edecek

Çorlu Belediyesi'nin geleneksel hale gelen mahalle iftarlarıyla bu yıl da binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturacağını kaydeden Başkan Sarıkurt, “Belirlenen program dâhilinde farklı mahallelerde iftar sofraları kuracağız” dedi.

İftar Programı Takvimi

Planlanan iftar programları hakkında bilgi veren Sarıkurt, “Ramazan ayının ilk gününde 19 Şubat Perşembe günü Çorlu Cumhuriyet Parkı’nda başlayacağımız iftar programları kapsamında 21 Şubat Cumartesi Cumhuriyet Parkı, 25 Şubat Çarşamba ve 27 Şubat Cuma Atakent Kapalı Pazar Yeri, 1 Mart Pazar ve 3 Mart Salı, Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, 7 Mart Cumartesi Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi, 8 Mart Pazar Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, 14 Mart Cumartesi, Hısırağa Mahallesi Meydanı ve 16 Mart Pazartesi günü de Cumhuriyet Meydanı’nda iftar yemeği organizasyonları olacak.” şeklinde konuştu.

Tüm Halk Davet Edildi

Başkan Sarıkurt açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Tüm Çorlu halkını, paylaştıkça çoğalan bu bereketli sofralarımıza davet ediyorum. Tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını diliyor, Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”


Tekirdağ,Çorlu Belediyesi

Tekirdağ,Çorlu Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Bingöl'de İtfaiye Ekiplerine Çığ Afeti Eğitimi Verildi

Diyarbakır'da Kadın Ekonomisi, Kooperatif ve Komün Çalıştayı Gerçekleştirildi

Aksaray'da Okul Kantinleri Zabıta Denetiminden Geçti

Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası Erzincan'da Başladı

Erciyes, Geleneksel Kızak Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak

Sarıoğlan’da Nevruz Kutlamaları Mehteran Takımı ile Renklendi

Başkan Seçer, TBB Tarafından Düzenlenen ‘Araç Teslim Töreni’ne Katıldı

Mersin Büyükşehir, Gençlere Yapay Zeka ve Veri Analizi Eğitimi Veriyor

Van'da Bahar Temizlik Seferberliği Başladı

İstanbul'da Japonya rüzgârı

Mersin'de 208. Cadde'de Asfalt ve Kaldırım Çalışmaları Tamamlandı

Keşan’ın gururu Vera’dan gururlandıran başarı

Eskişehir'de Hamamyolu Caddesi'nde Esnaf ve Vatandaş Ziyareti

Büyükkılıç, AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Yer Aldı

Silvan'da Geleneksel Serhivde Şenlikleri Başlıyor