Cidde'den mükemmel zaferle dönüldü

Cidde

Cidde'den mükemmel zaferle dönüldü

DS Automobiles ve pilotları, ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası’nda sezonun dördüncü yarışı için Cidde’de piste çıktı. Maximilian Günther, bir önceki etapta mükemmel bir performans sergileyerek sezonun ilk galibiyetini getirdi.

İSTANBUL (İGFA) - Cidde’de düzenlenen ve atmosferiyle mükemmel bir seyir zevki sunan Cidde E-PRIX’sinde DS Automobiles adına daha fazla puan kazanan Jean-Éric Vergne, podyum için verdiği uzun süreli mücadeleden sonra yarışı yedinci sırada tamamladı.

Maximilian Günther ise bir önceki etapta mükemmel bir performans sergileyerek sezonun ilk galibiyetini DS Automobiles’e getirmiş oldu.

DS Automobiles sezona çok güçlü bir başlangıç yaparak hem pilot kadrosu, hem teknolojileri hem de stratejik yeteneklerini kanıtlamış oldu.

Yarışla ilgili fikirlerini aktaran DS Performance Direktörü Eugenio Franzetti, yarışın bir önceki güne göre daha farklı ve daha zor olduğunu belirterek, "İlk turda yaşanan sıcak temasın ardından Max, aracının devam edemeyecek kadar ağır hasar görmesinden dolayı yarıştan çekilmek zorunda kaldı. JEV müthiş bir yarış sergileyerek gridde 12. sıradayken bayrakta yedinci sıraya yükseldi. Yine de dürüst olmak gerekirse, finişe birkaç viraj kala hala podyuma çıkmak için mücadele ettiğinden dolayı daha fazlasını bekliyorduk. Yine de her iki şampiyonada da (takımlar ve sürücüler) ilerleme gösterdiğimiz ve liderlerle aramızdaki fark çok az olduğu için Cidde'den mutlu ayrılıyoruz. Miami'de yapılacak olan bir sonraki yarışa çok iyi hazırlanacağımızdan  emin olabilirsiniz" diye konuştu.

Maximilian Günther ise, iki gün boyunca üst düzey performans gösterdiklerini belirterek, "En önemlisi takımın rekabetçi olması ve birlikte iyi çalışıyor olmamız. Hafta sonu boyunca bunu kanıtladık, önümüzdeki yarışlar için de bunu göstermeye devam etmek için sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: cidde'den mükemmel zaferle dönüldü

Akaryakıta yeni zam kapıda!

ŞUSKİ Personeli Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi Gösterdi

Burdur'da Anaokulu Öğrencileri Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Miraç Kandili Mesajı Yayımladı

Diyarbakır'da kırsal mahalle yolları için kar mücadelesi: 16 günde 6 bin 290 km

Süleymanpaşa Belediyesi Kış Okulları'nda İkinci Dönem Kayıtları Başladı

Kırşehir Belediyesi, Karne Tatilinde Çocuk Festivali Düzenleyecek

Kayseri Kent Konseyi Genel Kurulu'nda 'Ortak Akıl' Vurgusu Yapıldı

Maltepe’de mahalle temizlik seferberliği devam ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun-Kayseri Karayolu'nda Sürücülere Sıcak Çorba İkram Etti

En düşük emekli maaşı 20 bin TL’ye yükseliyor... Teklif komisyonda görüşülüyor

Mardin'de Evlilikte 25. Yılını Dolduran Çiftler İçin Umre Kurası Düzenlenecek

Yalova'da Fırtına, Şehir Mezarlığı'nda Hasar Bıraktı

Mansur Yavaş, Ankara'daki Su Tedbirlerini ve Kuraklık Gerçeğini Anlattı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kültür ve Turizm Kurumlarını Ziyaret Etti