Cidde'den mükemmel zaferle dönüldü

Cidde

Cidde'den mükemmel zaferle dönüldü

DS Automobiles ve pilotları, ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası’nda sezonun dördüncü yarışı için Cidde’de piste çıktı. Maximilian Günther, bir önceki etapta mükemmel bir performans sergileyerek sezonun ilk galibiyetini getirdi.

İSTANBUL (İGFA) - Cidde’de düzenlenen ve atmosferiyle mükemmel bir seyir zevki sunan Cidde E-PRIX’sinde DS Automobiles adına daha fazla puan kazanan Jean-Éric Vergne, podyum için verdiği uzun süreli mücadeleden sonra yarışı yedinci sırada tamamladı.

Maximilian Günther ise bir önceki etapta mükemmel bir performans sergileyerek sezonun ilk galibiyetini DS Automobiles’e getirmiş oldu.

DS Automobiles sezona çok güçlü bir başlangıç yaparak hem pilot kadrosu, hem teknolojileri hem de stratejik yeteneklerini kanıtlamış oldu.

Yarışla ilgili fikirlerini aktaran DS Performance Direktörü Eugenio Franzetti, yarışın bir önceki güne göre daha farklı ve daha zor olduğunu belirterek, "İlk turda yaşanan sıcak temasın ardından Max, aracının devam edemeyecek kadar ağır hasar görmesinden dolayı yarıştan çekilmek zorunda kaldı. JEV müthiş bir yarış sergileyerek gridde 12. sıradayken bayrakta yedinci sıraya yükseldi. Yine de dürüst olmak gerekirse, finişe birkaç viraj kala hala podyuma çıkmak için mücadele ettiğinden dolayı daha fazlasını bekliyorduk. Yine de her iki şampiyonada da (takımlar ve sürücüler) ilerleme gösterdiğimiz ve liderlerle aramızdaki fark çok az olduğu için Cidde'den mutlu ayrılıyoruz. Miami'de yapılacak olan bir sonraki yarışa çok iyi hazırlanacağımızdan  emin olabilirsiniz" diye konuştu.

Maximilian Günther ise, iki gün boyunca üst düzey performans gösterdiklerini belirterek, "En önemlisi takımın rekabetçi olması ve birlikte iyi çalışıyor olmamız. Hafta sonu boyunca bunu kanıtladık, önümüzdeki yarışlar için de bunu göstermeye devam etmek için sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: cidde'den mükemmel zaferle dönüldü

Bakan Şimşek: 'Borsa İstanbul' iddiaları manipülasyon girişimi

Bursa, sürdürülebilir turizm modeliyle ITB Berlin’de

Ramazan'da dijital tüketim arttı... Tüketim sahura kadar zirve yapıyor

Meram Belediye Başkanı Kavuş, Hafızlık Öğrencileriyle Sahurda Bir Araya Geldi

Meram'da İftar Sofrasında İstişare ve İş Birliği Vurgusu

Yeniden Sinematek’ten Lütfi Akad’a saygı duruşu

Bursa'da tasavvuf ezgileri gönüllere dokundu

Kayseri'de Türkiye'nin İlk Ulusal ve Uluslararası Arama-Kurtarma Lojistik Üssü Kuruluyor

Kocasinan Belediyesi Dost Eli Projesi ile Ramazan'da Yardımları Artırdı

İran kaynaklı hava sahalarında kısıtlama... 15 uçuş divert etti, İstanbul’a yoğunluk arttı

Eyyübiye'de 'Sakar Şakir' Filmi Gerçek Oldu: Başkan Kuş, Veresiye Defterini Kiloyla Satın Aldı

Sınırda ve limanda dev operasyon! 828 milyon TL’lik 484 kilo uyuşturucu ele geçirildi

“Filler ve Karıncalar” ile Yaşar Kemal’e saygı duruşu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgemiz ateş çemberine sürüklenmemeli

Pendik'te 28 Şubat Postmodern Darbesi'nin Yıl Dönümü Anıldı