CHP'nin Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Çalışmaları Tanıtıldı

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi, 'Milletle Birlikte, Milletin Emrinde' temasıyla düzenlediği buluşmada Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin çalışmalarını ve politika vizyonunu kamuoyuna sundu. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından kurulan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisinin çalışmalarını tanıttığı “Milletle Birlikte, Milletin Emrinde” başlıklı buluşmaya katıldı. Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (CAO) tarafından organize edilen toplantıda, partinin hazırladığı somut vaatler ve çözüm önerileri kamuoyuyla paylaşıldı.

CHP genel merkez binasında gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını CAO Genel Koordinatörü Bülent Tezcan yaptı. Ardından Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nin bugüne kadar yürüttüğü çalışmaları içeren tanıtım filmi izletildi. Film gösteriminin ardından CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke kürsüye çıkarak adalet ve eşitlik temelinde, toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir yönetim anlayışı hedeflediklerini vurguladı.

Toplantıya mesaj gönderen Ekrem İmamoğlu ise “Türkiye gerçek bir yol ayrımında” ifadeleriyle değişim çağrısında bulundu. Programın son bölümünde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, demokrasi, ekonomi, dış politika, savunma sanayi, tarım, sosyal devlet, eğitim ve sağlık başta olmak üzere birçok alanda partinin kapsamlı vizyonunu anlattı. Özel, kadınlar ve gençlere yönelik politikaların da öncelikli başlıklar arasında yer aldığını belirtti.

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Milletle Birlikte, Milletin Emrinde buluşmamızı büyük bir inanç ve kararlılıkla gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Özgür Özel’in öncülüğünde, Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun ortaya koyduğu değişim iradesiyle; halkın söz sahibi olduğu bir Türkiye için güçlü bir başlangıca imza attık. Milletin umudunu büyüten, yarınlara güvenle bakan bir yürüyüşü hep birlikte başlatıyoruz. Çünkü biz gücümüzü milletten alıyor, yolumuzu milletle birlikte yürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

8 Mart Hazırlıkları Görüşüldü

Programın ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce; CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ve Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kayayı ziyaret etti. Görüşmede, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Eskişehir’de düzenlenecek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programları ele alındı.

Başkan Ünlüce, “8 Mart’ta Eskişehir’den güçlü bir dayanışma mesajı verecek, kadınların emeğini ve eşitlik mücadelesini daha da yükselteceğiz.” dedi.

Politika Kurullarında Görev Dağılımı

Öte yandan, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi bünyesinde CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Dışişleri Politika Kurulu’nda, İbrahim Arslan ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Politika Kurulu’nda görev alacak.


Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Van Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ücretsiz Konser Düzenleyecek

Erzincan Belediye Başkanı Aksun, Gazeteciler Cemiyeti İftarında Basınla Buluştu

Çankırı'da 1999 Yılındaki Terör Saldırısında Hayatını Kaybedenler Anıldı

Mansur Yavaş ve Özgür Özel, Haymana'da Düzenlenen İftar Programına Katıldı

Kayseri'nin Ulaşım ve Dönüşüm Projeleri Görüşüldü

Toroslar'da Kadın Dostu Belediyeler Çalıştayı Gerçekleştirildi

İstanbul Beylikdüzü’nde öğrencilere elektronik atık eğitimi

Kayseri'de Ramazan'ın 14. Gününde İftar ve Teravih Buluşmaları

Adana'da Tütün Bağımlılığıyla Mücadele Konferansı Düzenlendi

Kayseri'de Hunat Hatun Camii Çevresi Ramazan Işıklandırmasıyla Donatıldı

Mersin'de Organik Atıklar Komposta Dönüşüyor

Mersin'de Mezitli İçmesuyu Şebeke Projesi'nde Son Durum İncelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Esnaf Birliği Temsilcilerini kabul etti

Yazar Ahmet Sınav, Van'daki Okur-Yazar Buluşmasında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Marmara’da en güvenilen belediye başkanları... İlk 5'te kim var?