CHP Ardahan İl Kongresi'nde Yunus Dündar İl Başkanı Seçildi

CHP Ardahan İl Kongresi

CHP Ardahan İl Kongresi'nde yapılan seçimde Yunus Dündar, 5 oy farkla il başkanlığını kazandı. Kongreye katılan Belediye Başkanı Faruk Demir, değişim vurgusu yaptı.

KONGREDE KAZANAN DEĞİŞİMİN ADAYI YUNUS DÜNDAR OLDU

Türkiye genelinde devam eden CHP İl Kongreleri kapsamında Ardahan'da da kongre gerçekleştirildi. İl başkanlığı seçiminde mevcut il başkanı Yalçın Taştan ile Yunus Dündar yarıştı.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu ve diğer parti üyelerinin katılımıyla düzenlenen kongrede Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir de hazır bulundu.

"TÜRKİYE DEĞİŞİYOR, ARDAHAN'DA DEĞİŞECEK"

Belediye Başkanı Faruk Demir, kongrede yaptığı konuşmada, "2023 yılında Genel Başkan Özgür Özel'in gelişiyle birlikte ülke genelinde yaşanan değişim ve dönüşüme tanıklık ediyoruz. Çok uzun yıllar sonra 2024'te yapılan seçimlerde yerel yönetimlerde birinci parti olduk" dedi.

Demir, "Değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir. Ardahan'da kısıtlı imkanlarla gerçekleştirdiğimiz yatırım ve projelerle halkımız ikinci defa beni Belediye Başkanlığı'na layık gördü. İlçelerimizin çoğunda da değişim yaşandı. Bugünkü il kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

BEŞ OY FARKLA ZAFER

Konuşmaların ardından yapılan oylama sonucunda il başkanlığı seçimini Belediye Başkanı Faruk Demir'in yakın arkadaşı ve destekçisi Eczacı Yunus Dündar kazandı. Dündar, 5 oy farkla yeni il başkanı oldu.


Ardahan,Ardahan Belediyesi

Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Osmaniye'de Jandarma Komandoları Afetlere Hazırlık İçin Eğitim Aldı

Toros Kadınları Emek Pazarı, Yeni Üreticilerle Büyüyor

Çobanlar'da 2026 Doğalgaz Altyapı Çalışmaları Görüşüldü

Karaköprü'de Deforme Olan Yollar Yenileniyor

Manavgat Turizm Yolu Kamulaştırma Sorunu Çözüldü

Karatay Belediyespor, Play-Off Serisine Galibiyetle Başladı

Karatay'da 'Memed' Konseri ile Çanakkale Ruhu Yaşatıldı

Çolaklı'daki Turizm Yolu İçin Kamu Yararı Kararı Çıktı

Manavgat'ta Belediye Aracı Kazasında Yaralanan Personel Hastanede Ziyaret Edildi

Trabzon Günleri İstanbul’da: Kültür, turizm ve projeler buluşuyor

İBB Davasında 11. gün: Çalık’a çapraz sorgu, avukatlardan tahliye talebi

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi, Belediye Başkan Vekili'ni Ziyaret Etti

Kocasinan Belediyesi, Türkiye'nin En Modern Temizlik Filosuyla Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Tepebaşı'nda Down Sendromu Farkındalık Günü ve Yaşlılar Haftası Kutlaması

İstanbul Maltepe'de kreşlerdeki minikler büyükleriyle buluştu