CHP, Afet Koordinasyon Merkezi kurdu

CHP, Afet Koordinasyon Merkezi kurdu

CHP, Afet Koordinasyon Merkezi kurdu

Türkiye’de 10 kentte vatandaşların yaşamını yitirmesine neden olan deprem faciasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın başkanlığında Genel Merekezi’nde Afet Koordinasyon Merkezi kuruldu.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini en az hasarla atlatmak için tüm gücümüzle milletimizin yanındayız” dedi.

 

Türkiye’de pek çok ilde can kaybına neden olan deprem felaketinin hemen ardından CHP bünyesinde Afet Koordinasyon Merkezi kuruldu.

AFAD Başkanı Yusuf Sezer ile telefonda görüşen CHP’li Akın, felaketin ardından CHP bünyesinde seferberlik ilan edildiğini ve enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılması için özel bir iletişim hattı kurulduğunu iletti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; CHP Afet Koordinasyon Merkezi’ne gelen taleplerin doğrudan AFAD’a ve ilgili yerel yönetimlere iletildiğini ifade etti. CHP’li Akın, depremzede tüm vatandaşların 0312 207 40 65 numaralı iletişim hattı üzerinden her türlü talebini iletebileceğini kaydetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Yaşanan bu felaketi bir an önce atlatmak ve arama kurtarma faaliyetlerine katılmak için, başta Büyükşehir belediyelerimiz olmak üzere çalışıyoruz. Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız. Belediye Başkanlarımız ekipleriyle, tüm gücüyle milletimizin yanında. Felaketin yaraları birlikte saracağız” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: chp afet koordinasyon merkezi kurdu

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!

'Enstrümansız Okul Kalmasın' Projesi'nde unutulmaz performans

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi

Dondurma diş sağlığını etkileyebilir... Ölçülü tüketin!