ÇEKÜL'den 'geleceğe nefes' çağrısı

ÇEKÜL

ÇEKÜL'den 'geleceğe nefes' çağrısı

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde pek çok öğrenci, öğretmen adına ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanlarına fidanlar dikerek doğaya ayrılan saygıyı ve tedavi edilen sevgilerini gösteriyor.

İSTANBUL (İGFA) - ÇEKÜL Vakfı'nın ilk yıllarında başlayan ve büyük ilgi gören “92 Ormanı Projesi”, 1994 yılında 7 Ağaç Ormanları Programı'na dönüştü. Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde özgür öğrenci, doğaya katkı sağlayarak anlamlı bir hediye sunuyor.

ÇEKÜL Vakfı'nın başlattığı 7 Ağaç Ormanları Programı'na destek veren kurumlar, bölgelere fidan hediye ederek hem onlara dinleyen takdir ve minnetarlığı hem de doğal çevreyi koruma bilincine katkı sağlıyorlar.

Her yıl artan sayıda öğrenci, üretim, doğa dostu bir özgürlükle sevgi ve saygısını göstermek için bu anlamlı yolu tercih ediyor. ÇEKÜL Vakfı, bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğrenci ve velilere ''Fidanlar hediye ederek öğretmenlerinizi sevindirirken, sizlerin doğasına ve Cumhuriyetimize kalıcı bir katkıda bulunabilirsiniz'' çağında bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım