Çanakkale'de 'En İyi Narkotik Polisi: Anne' Projesi Kapsamında Kadınlara Yönelik Konferans Düzenlendi

Çanakkale

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen konferansta, madde bağımlılığıyla mücadele, ergenlik dönemi riskleri ve önleyici tedbirler ele alındı. Programa il protokolü ve kadın temsilciler katıldı.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir bilgilendirme konferansı gerçekleştirildi.

Protokol ve Temsilciler Katılım Gösterdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve eşi Neşe Toraman, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, İl Emniyet Müdürü Ergün Dağıstanlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz ve Belediye Başkan Vekili Burcu Özgen Demir katıldı. Etkinliğe ayrıca çeşitli kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti kadın temsilcileri iştirak etti.

Uzmanlardan Önemli Paylaşımlar

Toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen konferansta, alanında uzman akademisyenler ve kurum temsilcileri tarafından bağımlılıkla mücadele, ergenlik dönemi riskleri ve önleyici tedbirler konularında bilgiler paylaşıldı.


09.03.2026 17:07

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus'ta Spor Park Yerleşkesi İnşaatını Denetledi

Altınordu'da Atıl Otopark 8 Yıl Sonra Hizmete Açıldı

Balıkesirliler Derneği'nin Yunusemre'deki İftarında Protokol Buluştu

Kartal Kavşağı Projesi Öncesi Saha Hazırlıkları Hızlandı

Ofis çalışanlarına uyarı! Hareketsiz yaşam omurga sağlığını tehdit ediyor

Kayseri'de Aile Akademisi 2025'te 5 Bin 581 Kişiye Danışmanlık Sağladı

DİSKİ, Soğanlı ve Güvercinlik Mahalleleri İçin Paket Arıtma Tesisi Kuruyor

Eskişehir'de 8 Mart Kadınlar Tenis Turnuvası Tamamlandı

Çanakkale'de Kadın Oyunları Festivali Başladı

Hastanede 'reçete çetesi'ne 25 gözaltı!

Eskişehir'de İlkokul Öğrencilerine Deprem Farkındalık Atölyesi

Çanakkale'de 'En İyi Narkotik Polisi: Anne' Projesi Kapsamında Kadınlara Yönelik Konferans Düzenlendi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Kadın İşçilerle Buluştu

Altınordu'da 4 Katlı Otopark İhalesi Tarihi Belli Oldu

Yunusemre Belediye Başkanı Mesir Mahallesi'nde Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi