Büyükkılıç, 30 Bin Km Bölünmüş Yol Töreni'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

Büyükkılıç, 30 Bin Km Bölünmüş Yol Töreni

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul'da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi ve yeni yol ağının önemini değerlendirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 30 Bin Km Bölünmüş Yol Töreni düzenlendi. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşti.

Kayseri'nin Ankara'daki Takdiri
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırım bütçesinden ayırdığı pay ve gerçekleştirdiği hizmetlerle öne çıkıyor. Belediyenin bu performansının Cumhurbaşkanlığı ve Ankara nezdinde takdir gördüğü ifade ediliyor.

Liderlerin Törendeki Buluşması
Düzenlenen törende Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Büyükkılıç, tören ve görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Vizyoner Bir Hamle"
Başkan Büyükkılıç, törende yaptığı değerlendirmede, 30.000 kilometrelik bölünmüş yol projesini ülke genelinde güvenli ve konforlu ulaşım ağı olarak nitelendirdi. Bu hamlenin, kararlı irade ve istikrarlı yatırımların somut bir göstergesi olduğunu belirtti.

Teşekkür ve Temenniler
Büyükkılıç, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve tüm çalışanlara teşekkür etti. Eserlerin ülkenin geleceğine değer katması temennisinde bulunarak, Türkiye'nin sağlam adımlarla ilerlediğini vurguladı.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu

Mersin Büyükşehir 29. EMITT Fuarı’nda

Bakırköy’de 46 yıllık riskli bina yıkıldı

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, Halk Günlerinde Vatandaşlarla Buluşuyor

Mamak Belediye Başkanı Şahin, SMA ve DMD Hastası Çocuklar İçin Kampanyalara Destek Verdi

Kepez Belediyesi, İlçe Genelinde Ağaç Budama Çalışmalarını Sürdürüyor

Mamak'ta Taekwondo Kursiyerleri Kuşak Sınavına Hazırlanıyor

Keçiören'de Mahalle Buluşması: Kuşcağız'da Sorunlar Dinlendi, Çözümler Üretildi

Eyüpsultan'da Kırsal Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantısı Düzenlendi

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur, 2026 Vizyon Projelerini Duyurdu

Üsküdar'a Sevgi Pazarı kuruluyor

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri İçin 3 Yeni Kamyon Aldı

İBB yüksek riskli binayı yıktı

Niğde'de Koruyucu Aile Hizmeti İçin Farkındalık Semineri Düzenlendi

Nuri Aslan sessiz yürüyüşe katıldı