Büyük zaferin 102.yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Büyük zaferin 102.yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Büyük zaferin 102.yıl dönümü coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü Bakırköy’de büyük bir coşku içinde kutlandı. 30 Ağustos kortejinde, binlerce kişi ellerinde Türk bayrağıyla marşlar eşliğinde yürüdü. Kortejin ardından Emek Demir, sevilen parçalarını Bakırköylüler için seslendirdi. 30 Ağustos’un tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan yürüyüşümüz 30 Ağustos’ta zaferle taçlandı. Bu yolda hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

İSTANBUL (İGFA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan büyük zaferin 102. yıl dönümü Bakırköy’de coşku içinde kutlandı. Sabah saatlerinde Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler, akşam da kortej yürüyüşü ve konserle devam etti. Ebuziya Caddesi’nde başlayan kortejdekiler ellerinde bayraklarla marşlar eşliğinde yürüdü. Yürüyüşe Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun yanı sıra; ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve binlerce kişi katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüş sonrası DJ Yiğit Yıldırım ve Emek Demir ft. Backing Track sahne alarak Bakırköylülüre unutulmaz bir bayram yaşattı.

“ATATÜRK’ÜN GÖSTERDİĞİ HEDEFE DURMADAN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ ”

30 Ağustos’un tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan yürüyüşümüz 30 Ağustos’ta zaferle taçlandı. Bu yolda hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe durmadan yürümeye devam edeceğiz. Bakırköylüler olarak Atamızın izinde olmaya devam edeceğiz. Zafer Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.


 


Haber Kaynak : İGFA

Müze ve ören yerlerinde 9 günde 1 milyonu aştık! Efes ve Göbeklitepe zirvede!

Sosyal Etki Zirvesi 2025'e geri sayım başladı

İklim Kanunu teklifine vekillerden eleştiri!

İstanbul Şişli’deki çift cinayette 'gereği yapıldı'! Şüpheliler yakalandı

İlk çeyrekte 45 milyon 'hava'dan seyahat etti!

Mudanya Belediye Başkanı'ndan Mahir Polat'a alkışlı destek

Başkan Ovalıoğlu kadın ve gençlik zirvesinde konuştu

İETT'den iki yeni garaj yatırımı

Mudanya'da gençlerden tutuklu öğrencilere 'balonlu' destek

Soğuk ve yağışlı hava hakim olacak

İstanbul Emniyet Müdürü Yıldız'dan maç öncesi denetim

60'ncı buluşma için Koordinasyon Toplantıları yapılıyor

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram sonu yoğunluğu: 5 ayrı rekor kırıldı! Havada rekor uçuş!

Uluslararası Ayva Çiçeği Piyano Festivali Bilecik'te sona erdi

Türkiye'nin ilk 'İklim Kanunu' gündemde