Bursa'ya turist akını için Valley Of Tourism'den dev workshop

Bursa

Bursa'ya turist akını için Valley Of Tourism'den dev workshop

Valley Of Tourism, Turkish Airlines ve BellaVita iş birliğiyle düzenlenen İstanbul & Bursa Workshopu, 220 yabancı seyahat acentası temsilcisini buluşturdu. Bursa’nın doğal ve kültürel zenginliklerine hayran kalan temsilciler, kente turist çekmek için çalışacaklarını belirtti.

Esmanur GÜLBAHAR - Herkes Duysun / BURSA (İGFA)
Türk turizmini dünya genelinde tanıtmak amacıyla Valley Of Tourism, Turkish Airlines ve BellaVita ortaklığıyla 7-11 Nisan tarihleri arasında İstanbul & Bursa Workshopu düzenlendi.

220 yabancı seyahat acentasının katıldığı etkinlikte, Bursa başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir köşesinin sadece deniz, kum ve güneşten ibaret olmadığı, kültür, kış ve yayla turizmi gibi alternatiflerin de öne çıktığı vurgulandı.  

4 gün süren Workshop’un ilk iki günü İstanbul Rixos Otel’de, son iki günü ise Bursa Swiss Otel’de düzenlendi. Katılımcılar, İstanbul’un tarihi dokusunu ve Bursa’nın yayla, kış ve kültür turizmi potansiyelini keşfetti. 10 Nisan’da Swiss Otel Bursa’da düzenlenen gala gecesinde ödüller sahiplerini buldu.

Turizm Koordinatörü Özcan Şirin, organizasyonu Herkes Duysun mikrofonuna değerlendirdi.

36 yıllık turizm deneyimi ile Türk turizmini farklı boyutlarıyla tanıtmak istediğini belirten Şirin, "Valley Of Tourism uzun yıllardır tanıdığım, güvenilir bir firma. Şirketin vizyonunu geliştirmek, geleceğini planlamak adına iş birliği yaptık. Deniz ve güneşin yanı sıra kültür, kış ve yayla turizmini öne çıkardık. Türkiye’nin kaliteli hizmetini ve uygun fiyat avantajlarını anlattık. Bu etkinlik, Türk turizmine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Dört gün süren workshop, Türkiye’nin turizm çeşitliliğini dünyaya tanıtırken, organizasyonun meyvelerinin önümüzdeki süreçte Bursa’nın turizmine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.


Haber Kaynak : İGFA

Yalova'da İstanbul Caddesi'nde Trafik Denetimi Yapıldı

Mersin Şehir Tiyatrosu, 'Bilge Hekim Lokman' Oyunu İle Genç Seyirciye Ulaşıyor

Ulaştırma Bakan Yardımcısı ve Genel Müdür, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Van'da Kar Yağışı Sonrası Ulaşım İçin Yoğun Mesai

Eskişehir'de Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Dijital Platform Kuruldu

Diyarbakır'da YKS'ye ilk kez girecek öğrencilere sınav ücreti desteği

Pendik'te Esenyalı-Kemiklidere İmar Uygulaması Tamamlandı

Sinop İnceburun Spor Kulübü Yönetimi, Belediye Başkanı Metin Gürbüz'ü Ziyaret Etti

Aksaray Bilim Merkezi'ndeki TÜBİTAK Sergi Salonu'na Öğrencilerden Yoğun İlgi

Kayseri'de Elektrikli Ulaşım Yatırımlarına Hız Verildi

AK Partili Büyükgümüş, Aksaray Belediye Başkanı Dinçer'i Ziyaret Etti

Diyarbakır'da Mardin Yolu'na Kapsamlı Peyzaj Düzenlemesi

Van'da Kar Mücadelesi: 292 Yerleşim Yerine Ulaşım Sağlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'Koli Ver' Kampanyası Ramazan'da Devam Ediyor

Altınordu'da Üreticilere 2.4 Milyon TL Destek