Bursa'nın Müşküle Mahallesi'nde Altyapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik'in Müşküle Mahallesi'nde uzun yıllardır devam eden su baskını ve içme suyu sorunlarına kalıcı çözüm için yeni hatlar döşüyor. Projenin ilk etabı tamamlandı.

BASIN BÜLTENİ

Yılların Altyapı Sorununa Kalıcı Çözüm
Bursa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki altyapı sorunlarını gidererek vatandaşlara daha konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda, İznik ilçesine bağlı Müşküle Mahallesi'ndeki çalışmalar öne çıkıyor.

Müşküle'de Yeni Hatlar Devreye Giriyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 30 yıl önce yenilenen ve son dönemde sorun yaşatan Müşküle Mahallesi'nin altyapısına kalıcı çözüm getiriyor. Eski altyapı nedeniyle uzun yıllardır yaşanan su baskınları ve içme suyu sorunları tamamen ortadan kaldırılıyor.

8.500 Metrelik Yeni Altyapı Ağı
Bölgeye kalıcı çözüm sunmak için harekete geçen BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, mahallede yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının imalatını gerçekleştirdi. Projenin ilk etabında 3.500 metrelik hat tamamlandı. Çalışmalar sonunda bölgeye toplam 8.500 metre yeni hat kazandırılacak. Böylece Müşküle Mahallesi, daha sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir bir altyapıya kavuşacak.

Mahalle Sakinlerinden Teşekkür
Müşküle Mahallesi Muhtarı Eren Erenoğlu, altyapı sorunlarının çözümünde gösterilen duyarlılık nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e ve BUSKİ ekiplerine teşekkür etti. Uzun yıllardır bekledikleri hizmetin gelmesinden mutluluk duyduklarını belirten mahalle sakinleri de çalışmalar nedeniyle belediyeye teşekkürlerini iletti.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


Bursa,Bursa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Erciyes Kayak Merkezi Ziyaretçi Rekoru Kırdı, Ara Tatil ve Bayramda Kayakseverleri Bekliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan'da Temizlik Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz'dan 8 Mart Mesajı: 'Her Kadın Bir Hayattır'

Zafer Haftası Etkinlikleri Çimenlik Kalesi'ndeki Törenle Başladı

Adana'da 8 Mart Etkinliği: 'Mukadderat' Filmi ve Kadın Emeği Söyleşisi

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. Yılı Anma Etkinlikleri Açıklandı

HAL ESNAFI İLE SAHURDA BİR ARAYA GELDİ

İBB'DEN 20 BİN ÖĞRENCİYE KIYAFET YARDIMI

Eskişehir'in Kırsal Mahallelerine 24 Yeni Su Deposu Kazandırıldı

Eskişehir Kadın Platformu, 2026 Eskişehir Yılı için panel düzenledi

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Dört Mahallede Vatandaşlarla Buluştu

Toroslar'da İşgal Edilen Kamusal Alanlar Vatandaşlara Kazandırılıyor

Konyalı Bürokratlar Ankara'da Düzenlenen İftar Programında Bir Araya Geldi

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İstiklal Marşı'nın Kabulünü ve Mehmet Akif Ersoy'u Andı

Çanakkale'de Kadın Oyunları Festivali'nde "Üç Kız Kardeş" Yorumu Sahnelendi