Bursa'da tarım ve hayvancılık destekleri sürüyor

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, HAGEL meclis toplantısında üreticilere desteklerin devam edeceğini açıkladı. 2026 yılı çalışma programı ve bütçe tasarısının görüşüldüğü toplantıda önemli kararlar alındı.

BASIN BÜLTENİ

TARIM VE HAYVANCILIĞA DESTEK SÜRÜYOR

BURSA – Bursa İli Hayvancılığı Geliştirme Birliği (HAGEL) Meclis toplantısında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da üreticileri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Üreticiye Güçlü Destek

HAGEL Ekim Ayı ikinci Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve üye belediye başkanlarının katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi Muradiye Salonu'nda gerçekleşti. Meclis gündeminde yer alan 2026 yılı çalışma programı ve 2026 mali yılı bütçe tasarısının görüşüldüğü toplantıda, kentin tarım ve hayvancılık alanındaki hedefleri doğrultusunda önemli kararlar alındı.

Kırsal Kalkınma Vurgusu

Kırsal bölgelerin kalkınması için tarım ve hayvancılığa destek olmaya devam ettiklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey, "Verdiğimiz desteklerin, üreticiye olumlu bir şekilde yansıdığını ve gelirlerinin artmasına katkı sağladığına inanıyorum. Kırsalla ilgili 'ne yapsak azdır' anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da üreticilerimizi desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


Bursa,Bursa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Keçiören'de Dört İlin Hemşehrileri İftarda Buluştu

Ermenek'te Muhtarlar İftar Programında Bir Araya Geldi

İstanbul Beylikdüzü'nde bayramlık kapsamlı temizlik

Nilüfer'de park ve orman arazisine kaçak inşa edilen barakalar yıkıldı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Toroslar Belediye Başkanı, Personeliyle Ramazan Bayramı Öncesi Bir Araya Geldi

Çanakkale'de Ramazan Bayramı'nda Toplu Taşıma Ücretsiz Olacak

İllere göre bayram namazı saatleri... Türkiye ve dünyada ilk namaz vakitleri

Kartal'da Çanakkale Şehitleri 111. Yıl Dönümünde Anıldı

Mersin'de Ramazan Bayramı Arifesinde Şehitlik Ziyareti ve Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Ardahan Belediyesi, 18 Mart Öncesi Şehitlikte Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi

Hamamözü'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Düzenlendi

Ramazan Bayramı'nda Kent Lokantası ve Halk Ekmek Büfeleri Kapalı Olacak

Altınordu Belediyesi, Ramazan Bayramı İçin Tüm Hazırlıklarını Tamamladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Personelle Bayramlaştı