Bursa'da düzenlenen Türkiye Veteran Voleybol Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

Bursa

Bursa'da düzenlenen Türkiye Veteran Voleybol Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

Osmangazi Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu ve Osmangazi Belediyespor Kulübü işbirliğinde düzenlenen Türkiye Veteran Voleybol Turnuvası, kadınlar ve erkeklerde oynanan üçüncü gün karşılaşmalarıyla sona erdi. Turnuvada dereceye giren takımlara, kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın takdim etti.

BURSA (İGFA) - Atıcılar Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Veteran Voleybol Turnuvası’na İzmit, İzmir, Antalya, Manisa, İstanbul ve Bursa’dan toplam 18 takım katıldı. Erkeklerde 35+ ve 45+, kadınlarda ise 30+ ve 35+ yaş kategorilerinde takımların yer aldığı Türkiye Veteran Voleybol Turnuvası, 3 gün sürdü. Birbirinden çekişmeli ve zevkli maçların oynandığı turnuvada centilmenlik ön plandaydı. Aktif sporculuk hayatını sonlandırmış eski sporcuları bir araya getirmek ve tekrar spor yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen turnuva, yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

Turnuvanın 30+ yaş kadınlar kategorisinde Bornova Veteran mutlu sona ulaşırken, Nico Medya Master ikinci, Venüs Veteran ise üçüncü oldu. 35+ yaş kadınlar kategorisinde ise Başkent Veteran şampiyon olurken, ikinciliği Osmangazi Belediyespor Veteran, üçüncülüğü ise Kocaeli Anka Veteran elde etti. Erkekler 35+ yaş kategorisinde Osmangazi Belediyespor Veteran şampiyonluk kupasını kaldırdı. Manisa Blok Veteran ikinci, İzmit Veteran da üçüncü oldu. 45+ kategorisinde ise 9 Eylül Veteran birincilik kürsüsündeki yerini aldı. Çengelköy Veteran ikinci olurken, Osmangazi Belediyespor Veteran ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara, kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın takdim etti.

Dereceye giren takımları tebrik eden Başkan Aydın, “Türkiye’nin birçok ilinden gelen 200’ün üzerinde sporcunun katılımıyla Türkiye Veteran Voleybol Turnuvası’nı düzenledik. 10 erkek ve 8 kadın takım turnuvada mücadele etti. Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçenlere ve mücadele eden tüm sporculara teşekkür ediyorum. Sporun ve sporcunun her daim yanındayız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Biz sporcunun zeki, çelik ve aynı zamanda ahlaklısını seviyoruz”.


Haber Kaynak : İGFA

Bağcılar Belediyesi Personelinden 'Beyefendiler' Müzik Grubu

Kütahya Şehir Tiyatrosu'nda Gönüllü Seçmeleri Tamamlandı

Aksaray'da Tarihi Eserlerin Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

5G Teknolojisi Türkiye'de 2026'da Hizmete Girecek

Alanya'da Tarihi Geçmiş Gıda Satışı Yapan Restoran Zincirine Kapatma Cezası

Avrupa kentleri Bursa’da buluşacak

Bolu'da Kuvayı Milliye Şehitler Anıtı Açıldı

9. Uluslararası Halk Dansları Festivali Side'de Başladı

Bucak Belediyesi Çamlıca Mahallesi'nde Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Siirt'te Kent Düzeni Denetimleri Yoğun Şekilde Devam Ediyor

Maltepe’nin mahalle kültürüne ikinci halka

Mudanya Belediyesi'nin 2026 Bütçesi 1,7 Milyar TL ile Onaylandı

Gümüşhane Belediye Başkanı, GÜSİAD'ın Yatırım Teşvikleri Programına Katıldı

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol'da teknik partnerlik nikah tazeledi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Varsak Bölgesi Esnafını Ziyaret Etti