Bursa'da Adliye Kavşağı'nda çalışmalar tam gaz

Bursa

Bursa'da Adliye Kavşağı'nda çalışmalar tam gaz

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından iki hafta önce temeli atılan Adliye Kavşağı'nda Fuar Caddesi girişine sinyalize olmadan giriş yapılacak şekilde alternatif güzergah oluşturabilmek için yapılan köprüde kiriş montajları başladı.

BURSA (İGFA) - Bursa’da ulaşım sorununun ortadan kaldırılması amacıyla yol genişletme ve yeni yollar, akıllı kavşaklar, toplu ulaşımı teşvik, raylı sistem yatırımları gibi çalışmaları aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, trafiğin tıkanan damarlarını yeni köprülü kavşaklarla açıyor.

Yeni adliye binasının da taşınmasıyla birlikte Yakın Doğu Çevre Yolunun İstanbul Caddesi’ne bağlantı noktasındaki trafik yükü her geçen gün artarken, Büyükşehir Belediyesi bu sorunu iki luplu kavşak ile çözüme kavuşturuyor. Yaklaşık iki hafta önce temeli atılan proje kapsamında, 3 açıklıklı 117 metre uzunluğunda ve 2 açıklıklı 54 metre uzunluğunda iki köprü ile 3 bin 500 metre bağlantı yolu yapılacak.

Yaklaşık 75 milyon liraya mal olacak kavşağın 5,5 ay gibi kısa sürede bitirilmesi hedeflenirken, bölgede hummalı bir çalışma sürüyor.

Yakın Doğu Çevre Yolundan Fuar Caddesi girişine sinyalize olmadan giriş yapılacak şekilde alternatif güzergah oluşturabilmek için yapılan köprüde kiriş montajları başladı. İki açıklıklı 3 ayaklı köprü için 20 adet kiriş montajı yapıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Kuşadası'nda Başkan Günel görevden uzaklaştırıldı

CHP’li Murat Emir’den Bakan Gürlek’in 'iddialar asılsız' açıklamasına yanıt

Sabancı Vakfı’nın hibe programına yoğun ilgi

Tepebaşı'nda Ramazan Sohbetleri Programı Tamamlandı

Ünye Belediye Başkanı Tavlı, Kadir Gecesi Mesajı Yayımladı

Yeşilyurt'ta Ramazan Etkinlikleri Öğrenci Yurtlarında Yoğun İlgi Gördü

Çorlu'nun Çevre ve Spor Projeleri Romanya'daki Uluslararası Çalıştayda Tanıtıldı

Siirt'te Koruyucu Aileler ve Çocuklar İftarda Buluştu

Konut fiyatlarında reel düşüş, kiralarda artış sürüyor

Ankara’da tıp öğrencisi Berkay’ın adı ATA Çiftliği’nde yaşayacak

Adana Büyükşehir Belediyesi, Tayvan'daki Akıllı Şehir Zirvesi'ne Türkiye'den Davet Edilen Tek Kurum Oldu

Eyyübiye'de Yetim Çocuklara Bayramlık Sevinci

Manavgat Belediyesi, Kırsal Mahallelerde Bayram Öncesi Ücretsiz Kuaför Hizmeti Başlattı

Trendy Hotels Manavgat Belediyespor Sezonu Taraftar Desteğiyle Tamamladı

Bakan Göktaş, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu