Bursa Şehir Tiyatrosu Uşak'ta perde açtı

Bursa Şehir Tiyatrosu Uşak

Bursa Şehir Tiyatrosu Uşak'ta perde açtı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Uşak Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Ulusal Tiyatro Festivali’ne katılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Bir Adam Yaratmak' adlı oyunu Uşaklı tiyatro severler için sahneledi.

UŞAK (İGFA) - Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen ve İsmet Paşa Caddesi üzerindeki kortej yürüyüşü ile başlayan festivalde Ankara, Bursa, Denizli, Uşak ve Şanlıurfa belediye tiyatroları ile İstanbul Devlet Tiyatrosu, Uşaklı sanatseverleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da Türk Edebiyatı’nın ve Türk tiyatro tarihinin en önemli edebi eserlerinden biri olan, Necip Fazıl Kısakürek’e ait ‘Bir Adam Yaratmak’ oyunuyla izleyici karşısına çıktı.

Sanatseverlerin büyük beğenisini kazanan oyunun sonunda Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına sahne performansları için teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti. 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: bursa şehir tiyatrosu uşak'ta perde açtı

Süt dişlerinde düzenli fırçalama şart

Bursa'da liseli gençler Sabahattin Ali’yi derinlemesine okudu

Yandex Maps, en uygun metro vagonu öneriyor

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı... Bu yıl anma değil, sahiplenme yılı olacak

TEKNOFEST 2026 Teknoloji Yarışmalarına başvurular başladı

33 il 1 milyar dolar barajını aştı... 46 ilde artış yaşandı

Pirinç ile yapabileceğiniz üç yaratıcı tarif

Kritik altyapıların dayanıklılığı: Su ve atık su sistemleri

Düzce Belediyesi’nin kar timleri sahada

Simge’nin sahnesinde Sezen Aksu imzası! Akustik konser serisini Bostancı’da başlatıyor

Kurtuluş Kuş “Mest of ArabesQ” konser serisine başlıyor

Hızlı çözüm vadeden şok diyetlere dikkat! 

Gençler ailelerini yazacak... Son başvuru 6 Şubat

Simge'nin sahnesinde 'Sezen Aksu' imzası

Kurtuluş Kuş 'Arabesk'e mührünü vuruyor