Bursa İl Jandarma'dan bayramlık yoğun trafiği denetimi

Bursa İl Jandarma

Bursa İl Jandarma'dan bayramlık yoğun trafiği denetimi

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Kurban Bayramı süresince trafik güvenliğini sağlamak ve kazaları önlemek için Kuzey Gişeleri’nde yoğun denetimler gerçekleştirdi. Trafik ekiplerinin denetimlerini İl Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu da yerinde inceledi.

BURSA (İGFA) - Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Kurban Bayramı tatili boyunca vatandaşların güvenli seyahat etmesi için denetimlerini artırdı.

İstanbul-İzmir otobanındaki Kuzey Gişeleri’nde 24 saat esasına göre görev yapan jandarma ekipleri, trafik akışını kolaylaştırmak ve kazaları önlemek amacıyla kapsamlı kontroller yürütüyor.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, sahada görev yapan personeli ziyaret ederek trafik tedbirlerini yerinde denetledi.

Ekipler, 9 Haziran'a kadar sürecel 4,5 günlük bayram tatili süresince, 285 trafik timi ve 896 personelle Bursa’daki 837 kilometrelik yol ağında 21 noktada radar denetimi gerçekleştirmeye devam edecek.

İstanbul-İzmir otobanında yapay zeka destekli radarlarla desteklenen denetimler, özellikle Kuzey ve Batı Gişeleri’nde yoğunlaşırken, “Bir kural bir ömür” sloganıyla asayiş ve trafik kontrolleri 9 ilçede de devam ettiği öğrenildi.


Haber Kaynak : İGFA

Bursa'da liseli gençler Sabahattin Ali’yi derinlemesine okudu

Yandex Maps, en uygun metro vagonu öneriyor

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı... Bu yıl anma değil, sahiplenme yılı olacak

TEKNOFEST 2026 Teknoloji Yarışmalarına başvurular başladı

33 il 1 milyar dolar barajını aştı... 46 ilde artış yaşandı

Pirinç ile yapabileceğiniz üç yaratıcı tarif

Kritik altyapıların dayanıklılığı: Su ve atık su sistemleri

Düzce Belediyesi’nin kar timleri sahada

Simge’nin sahnesinde Sezen Aksu imzası! Akustik konser serisini Bostancı’da başlatıyor

Kurtuluş Kuş “Mest of ArabesQ” konser serisine başlıyor

Hızlı çözüm vadeden şok diyetlere dikkat! 

Gençler ailelerini yazacak... Son başvuru 6 Şubat

Simge'nin sahnesinde 'Sezen Aksu' imzası

Kurtuluş Kuş 'Arabesk'e mührünü vuruyor

İzmit Belediyesi Denetim Komisyonu Üyeleri Belirlendi