Bursa Çıraklık ve Staj Mağdurları hak arayışını sürdürüyor

Bursa Çıraklık ve Staj Mağdurları hak arayışını sürdürüyor

Bursa Çıraklık ve Staj Mağdurları hak arayışını sürdürüyor

Bursa Çıraklık ve Staj Sigortası Mağdurları (ÇSSM) Derneği üyeleri, TBMM’ye çıkartma yaparak sorunlarını milletvekillerle paylaştı.

BURSA (İGFA) -  Bursa'da ÇSSM Derneği'nden 8 kişilik heyet Ankara'ya giderek çeşitli temaslarda bulundu.

Bursa ÇSSM Derneği Başkanı Fatih Yeniay öncülüğündeki heyet, CHP Gurup Toplantısı'na da katılarak Genel Başkan Özgür Özel ile görüşerek, sorunlarını aktaran dosyayı takdim etti.

Kocaeli’nden de mağdurların bulunduğu heyet, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bağımsız İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun ile de yüz yüze görüşme fırsatı buldu. MHP ve Yeniden Refah Parti Milletvekilleri ile de görüşen mağdurlar, sorunun çözümü için destek istedi.

Bursa  ÇSSM Derneği Başkanı Fatih Yeniay, Ankara’da kendilerini misafir ederek yalnız olmadıklarını hissettiren tüm partililere teşekkür ederken, "Çabamız milyona yakın arkadaşlarımızın mağduriyetini ortadan kaldırmak. Meydanlarda daha güçlü çıkmak için üyelerimizi dayanışmaya davet ediyoruz" dedi. Dernek Başkan Yardımcısı İbrahim Çelikkaya ise, dertlerinin belli olduğunu belirtereke, "Bizlerden çalınan çocukluğumuzu geri istiyoruz. Bunun içinde çıraklık yapmış olduğumuz tarihin baz alınarak emekliliğimiz sağlanırsa yüz binlerce ailenin yüzü gülecek. EYT çıkarken de söyledik şimdi haykırıyoruz. Hayallerimizi bize geri verin!" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

BİTKİDEN Dünya Çevre Günü’nde bitkisel dönüşüme dikkat çekti

Kamyon ve tankerlere kısıtlama başladı! 6 Haziran'a kadar sürecek

Başkan Altay: Türk Dünyası’nda dayanışma ve iş birliği güçleniyor

Düzce’de otomobil yangını paniğe neden oldu

10 ilde 93 'Siber' gözaltı!

Kocaeli İzmit Belediyesi'nden kırsala kurban poşeti desteği

Bayramda tatlı keyfi için uzman önerileri... Tatlının doğru zamanı öğle sonrası

Anadolu Otoyolu’nda bayram trafiği başladı

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi voleybol turnuvası sona erdi

Uzun yol öncesi hazırlıklar hayati önem taşıyor

Başkan Altay Dünya Bisiklet Günü’nde bisikletseverlerle pedal çevirdi

BTÜ su baskınlarına yapay zekâ destekli çözüm sunacak

Kurtulmuş yeniden TBMM Başkanı... 'Terörsüz Türkiye' en acil mesele

Bayramda sıcak hava dalgası... Normallerin üzerinde seyredecek

Bursa deniz ulaşımında çağ atlıyor... 3 yeni deniz otobüsü hazırlığı