BTP'nin çıkışına SP'den ilk yanıt geldi

BTP

BTP'nin çıkışına SP'den ilk yanıt geldi

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın “Millet İttifakı’na girmemizi Saadet Partisi engelledi” açıklaması gündem oldu. Saadet Partisi’nden ilk açıklama geldi.

ANKARA (İGFA) -  Bağımsız Türkiye Partisi   (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın özel bir televizyon kanalında katıldığı program “Millet İttifakı’na girmemizi Saadet Partisi (SP) engelledi” açıklaması gündem oldu.

BTP liderinin açıklamasına SP’den ilk cevap geldi.

Gazeteci Neşat Gündoğdu’ya konuşan SP Sözcüsü Birol Aydın, “Ne bizim Saadet Partisi olarak ne de masanın, 85 milyon insanımızın hiçbir ferdine rezervi olması söz konusu değildir. Aksine Millet İttifakına katılmak millete karşı sorumluluktur. Ve bu ittifak her geçen gün güçlenecek ve kapsamını genişletecektir. Diğer herhangi bir partinin Millet İttifakına katılması, destek vermesi, bu yönde çalışması ise katılmak isteyen partinin kendi sorumluluğudur. Bunun haricinde kamuoyuna yansıyan polemikler, içi boş ve asılsız iddialardan ibarettir” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

İETT'den eğitime destek

Ak Parti Şile mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor

Türkiye’nin küresel tarım ticareti güçleniyor

İstanbul Beylikdüzü'nde çocukların şenlik başladı

Türkan Şoray Atatürk'ün portresini gördüğünde duygusal anlar yaşadı

Başkan Taban: İnegöl’ün Mayasında ticaret var

Otomotivde yerli üretim alarm veriyor! Çin'e cari açık büyüyor

Çalışanların yüzde 76'sı çocuklarının memur olmasını istiyor

Atıcılıkta 138 sporcu mesir kupası için yarıştı

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Konserleri başlıyor

YÖM Okulları öğrencileri ödülleri topladı

İzmit Kent Meydanı’nda tarihi kutlama

İlk ödemeler Mayıs'ta annelerin hesabında

İstanbullularla buluşturan 'Enstitü'

Bursa İznik'te müziğe adanmış bir ömür