BTP’den İstanbul’a yapay zeka uzmanı genç aday!

BTP’den İstanbul’a yapay zeka uzmanı genç aday!

BTP’den İstanbul’a yapay zeka uzmanı genç aday!

Teknoloji ve yapay zeka alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken 25 yaşındaki Avukat Cihan Erdoğanyılmaz, BTP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu

İSTANBUL (İGFA) - Yerel seçime Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinde iddialı ve sürpriz isimlerle giren Bağımsız Türkiye Partisi, (BTP) İstanbul’da da genç bir ismi aday yaptı.

BTP’nin İstanbul Büyükşehir Adayı, 25 yaşında genç bir hukukçu ve yapay zeka uzmanı olan Avukat Cihan Erdoğanyılmaz oldu.

İstanbul adayının ismini kamuoyuna ilk kez BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, ‘Evet. Herkes birbirine benzeyen İBB adaylarını açıkladığına göre, artık farklı olanı açıklama vakti geldi… İstanbul’un dijital çağı başlıyor.’ ifadeleriyle açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Baş, “Size İstanbul adayımızı takdim etmek istiyorum. Cihan 25 yaşında, harika bir insan, teknoloji gurusu, dijital bir kimlik, hayalleri olan bir genç. Bambaşka bir İstanbul için yola çıktı. Onu yakında çok iyi tanıyacaksınız. Cihan sana emanet İstanbul” dedi.

Adaylığının ilan edilmesinin ardından açıklama yapan Cihan Erdoğanyılmaz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere emanet ettiği cumhuriyetimizin kazanımlarının bir bir elden çıkartılmasına, ülkenin ve gençlerin büyük bir karanlığa ve umutsuzluğa gömülmesine yıllardır büyük bir üzüntüyle şahit olduk. İktidar ve muhalefet, siyasi rant kavgasına düşerek asli vazifesini unutmuştur. Şehrimiz ve ülkemiz, onları bu hale getirenlere bırakılamayacak kadar kıymetlidir. Yaklaşan büyük İstanbul depremi, teknoloji devrimini kaçırmak üzere olmamız ve ekonomik bağımsızlığımızın tehlike altına girmesini de düşündüğümüzde birinci vazifemiz olan Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etme görevimizi yerine getirmek bizim için artık tarihi bir sorumluluktur. Genel başkanımıza ve partimizin yetkili organlarına, bu sorumluluğun gereklerini yerine getirebilmemiz adına, beni ve ülkemizin dört bir yanından birçok genci aday göstererek imkan sağladığı için teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Eskişehir'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimleri Yaygınlaştırılıyor

Yalova'da Atık İlaçlar Kontrollü Şekilde Bertaraf Ediliyor

Pendik Belediyesi Hizmet Yolculuğu Programını Başlattı

Şahinbey'de Sınava Hazırlanan Öğrencilere Deneme Sınavı Desteği

Diyarbakır'da Glutensiz Yaşam Merkezi açıldı

Eskişehir'de Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Projesinde Son Aşamaya Gelindi

Engelsiz İstihdam Günleri ile 244 Özel Gereksinimli Vatandaş İşe Yerleşti

Van'da Otobüs Durakları Kent Hafızasına Uygun Şekilde Yeniden İsimlendirildi

Diyarbakır'da Üniversite Öğrencilerine Uygulamalı Budama Eğitimi Verildi

Delikkaya-Övündük-Arpaköy Bağlantı Yolu Betonla Kaplandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Öğrenim Yardımının İlk Taksitini Öğrencilere Aktardı

Yunusemre'de Emekli Kafe Çalışmaları Başladı

Bir Şehir İki Çınar Sempozyumu'nda Faik Baysal'ın Edebi Mirası Konuşuldu

Çanakkale Belediyesi E-Takas Günleri'ni Düzenledi

Samsun'da Aile Odaklı İki Önemli Çalıştay Düzenlendi