Bozüyük Belediye Meclisi, 2026 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Bozüyük Belediye Meclisi, 2026 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Meclis toplantısında, müdürlük yönetmeliklerinin güncellenmesi, kadro değişiklikleri ve imar planı değişiklikleri gibi 10 gündem maddesi görüşüldü. Ramazan yardımı miktarı 1.750 TL olarak belirlendi.

 

Bozüyük Belediyesi'nin Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun başkanlığında Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda yapıldı.

 

Yönetmelikler ve Kadro Değişiklikleri Görüşüldü

Toplantıda on gündem maddesi ele alındı. Mevcut müdürlük yönetmeliklerinin güncellenmesi ve yeni kurulan müdürlükler için hazırlanan yönetmelik taslakları, oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi. İlgili kanunlar doğrultusunda boş kadro ünvan değişikliği ile dolu kadro derece değişikliği yapılması konuları da oy birliği ile kabul edildi.

 

İmar Planları ve Ramazan Yardımı Kararlaştırıldı

Ardından, imar planı değişiklikleri ile ilgili maddeler oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderildi. Gündemin 9. maddesinde, sosyal yardımla geçinen ve Cansuyu Nakdi Yardım Projesi'nden yararlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılacak bir defalık Ramazan yardımı miktarı görüşüldü. 2026 mali yılı içinde ödenecek yardım miktarı, oy çokluğu ile 1.750 TL olarak belirlendi.

 

Muhtarlarla Görüş Alışverişi

Son olarak, Belediye İmar Komisyonu'na sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Başkan Bakkalcıoğlu, muhtarlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.


Bilecik,Bozüyük Belediyesi

Bilecik,Bozüyük Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Bakırköy'de sahne çiçek bahçesine dönüştü

Trabzon Tanıtım Günleri coşkuyla tamamlandı

Haftanın vizyon filmleri izleyiciyle buluştu

Kolon kanserinde alarm! Gençlerde artış dikkat çekiyor

DMM’den “Koşuyolu Hastanesi Satılıyor” iddialarına yalanlama

İstanbul Maltepe’de epilepsi farkındalığı için mor koşu

Konyalı genç seyyahlar bu yıl da İstanbul'la buluşacak

22 yıl sonra gelen iade... “Melek Heykeli” yerine döndü

Tekstilde geleceğin kodları Bursa'da yazıldı

Kanser artık yaş tanımıyor!

İstanbul Bakırköy'de minik eller can verdi

Minguzzi ailesinden Başkan Tugay’a ziyaret

EPDK’dan doğal gaz tarifelerine revizyon... Yeni üst sınırlar 1 Nisan’da yürürlükte

Kırıkkale'de Çocuk Trafik Eğitim Parkı'ndan 20 Bin Öğrenci Faydalandı

32 Yıllık Trafik Polisi, Motosiklet Konvoyuyla Mesleğine Veda Etti