BJK yönetimi Ata'mızı Dolmabahçe'de andı

BJK yönetimi Ata

BJK yönetimi Ata'mızı Dolmabahçe'de andı

120 yıllık tarihiyle ülkemizin en köklü kulübü Beşiktaş JK, Ata'mızı hayatını kaybettiği Dolmabahçe Sarayı'nda, on binlerce BJK taraftarı ve vatandaşımızın katılımıyla andı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Dolmabahçe'deki anma töreninde saat 09.05'te, on binlerin, tüm Türkiye ile birlikte tek yürek gerçekleştirdiği saygı duruşunun ardından, BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından, Dolmabahçe Sarayı, Anma Salonu'nuna, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği çiçekler bırakıldı.

BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi, böyle bir farklılığı gerçekleştiren tek başkan oldu.

Anma töreni boyunca,Beşiktaş JK tarafından yerleştirilen dev ekranlardan Ata'mızın fotoğraf ve video gösterimleri gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı'na ve camialarının 120. Yılı'na ulaşmasını, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, o dönemde kimsenin hayal bile etmediği Cumhuriyet ülküsüne borçlu olduğumuzu ifade eden BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi, anma mesajında şunları kaydetti:

"Yaşamının belirli bir dönemini Akaretler'de geçiren ve ebediyete Dolmabahçe Sarayı'nda intikal eden ulu önderimiz Atatürk'ü, evinde, evimizde andık. BJK olarak, 20 yaşımızdan beri, Ata'mızın temel ülküsü olan Cumhuriyetimizin izindeyiz; Ata'mızın gösterdiği yoldan yürüyoruz ve sonsuza kadar yürüyeceğiz... 10 Kasım'ın verdiği hüznü, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, onun ilkelerine, hedeflerine sonsuza kadar bağlı kalarak daha fazla anlamlandırabiliriz. Beşiktaş JK Başkanı olarak, şahsım ve Yönetim Kurulum adına; Ata'mızın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum."


Haber Kaynak : İGFA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2053 vizyonuyla ileri teknolojileri hedefliyoruz

Hava kalitesinin 'Kara Rapor'u! Nüfusun yüzde 92'si halen kirli hava soluyor

Öğretmenler 'Maarif Kongresi'nde deneyim paylaşacak

Depremzede 5 ilde özel okul öğrencilerine verilen destek arttı

ÇEKÜL'den 'Sürdürülebilir Turizm' çağrısı

16 gemi ile Boğaz geçişi yapılacak

TSK unsurları terörle mücadelede hız kesmiyor

TECH ISTANBUL dünya birincisi oldu

Scooterlar çevreci ama güvenli mi?

Başkan İmamoğlu'ndan Boğaziçi akademisyenlerine 'direniş' desteği

Dünyaca ünlü cerrahlar İstanbul’a geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Sosyal içerik kazançlarına istisna ayarı!

'Yılmazlar' suç örgütü de 'Kuyu'ya girdi!

Türkiye kruvaziyerde liderlik hedefinde