Bingöl Valiliği’ne Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta atandı

Bingöl Valiliği’ne Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta atandı

Bingöl Valiliği’ne Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta atandı

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, vali-mülkiye başmüfettişi olarak atanırken, yerine İzmir’in Balçova ilçe Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta getirildi.

Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valiliğine yeni atama yapıldı.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, vali-mülkiye başmüfettişi olarak atanırken, yerine İzmir’in Balçova ilçe Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta getirildi.

Usta, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Denizli-Babadağ, Gümüşhane-Şiran ve Elazığ-Maden ilçelerinde kaymakamlık yaptı. 1999 yılında İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı.

2009 yılında Bursa Vali Yardımcılığı’na, 2015 yılında da İstanbul Vali Yardımcılığı’na getirildi. 2020 yılından bu yana İzmir-Balçova Kaymakamı olarak görev yapıyordu. Evli ve iki çocuk babası olan Usta, iyi derecede İngilizce biliyor.

Öte yandan Bingöl’de valilik yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de Adana Valisi olarak atandı


Haber Kaynak : İGFA

Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor

"En Uzun Gece" destanına ilk temsil

Seks bağımlılığı, tedavi edilmesi gereken ciddi sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz, milletin şanlı destanıdır

İstanbul'da başlamadığı iddia edilen projede yüzde 14 ilerleme var

Üsküdar Üniversitesi, ilk hekimlerini gururla uğurladı

MİT’ten FETÖ’nün finans ağına operasyon! HAKMAR ve TATBAK’a kayyum atandı

64 ilde FETÖ'ye 306 gözaltı!

İşte 2025'in ABD'de okuyan en başarılı 25 Türk öğrencisi

TÜMKİAD Edirne Başkanı Oğuz Kurum'dan Ankara temasları

İSO’nun ikinci 500 listesinde Salihli’den 6 firma yer aldı

15 Temmuz treni 90 bin kilometre yol kat edecek

Moskova’da 'Rusların Gözünden 15 Temmuz' programı

15 Temmuz şehitleri “253 Portre” ile anıldı

İstanbul Valiliği: Bayrampaşa’daki olayın Kürtçe müzikle ilgisi yok