Bilecik’te ölümlü kazaların yaşandığı noktaya Başkan Tekin'den kavşak müjdesi

Bilecik’te ölümlü kazaların yaşandığı noktaya Başkan Tekin

Bilecik’te ölümlü kazaların yaşandığı noktaya Başkan Tekin'den kavşak müjdesi

Bilecik’in en çok ölümlü kazaların yaşandığı Pazaryeri Kavşağı için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçe halkına Pazaryeri Kavşağının Nisan ayında yatırım planına alınacağının müjdesini verdi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - İstanbul- ntalya karayolu üzerinde bulunan Pazaryeri ilçesini Bilecik ve Bozüyük ilçesine bağlayan Bilecik’te en çok ölümlü kazaların yaşandığı Pazaryeri Kavşağı yapımı için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu birebir görüşen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kavşak ile ilgili bilgileri Bakan Uraloğlu’na iletti.

Başkan Tekin tarafından sorunun daha önceden kendisine iletilmiş olduğunu söyleyen Bakan Uraloğlu, kavşağın bulunduğu konum gereği tekrardan proje oluşturulup Nisan ayında yatırım programına alınacağını söyledi.

Pazaryeri'nin 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin yatırımlarla dolu, 2. Sanayi Bölgesi için yatırım alan trafik ve ticaret hareketliliği artan bir ilçe konumuna geldiğine dikkati çeken Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, söz konusu kavşak için Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ile bir proje hazırladıklarını anımsatarak, "Nisan ayında yapılacak çalışmayla Pazaryeri kavşağında ulaşım daha güvenli olacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na AK Parti Bilecik İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a ve Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir’e Pazaryeri ilçemize destekleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

İpekyolu Belediyesi Bostaniçi ve Karşıyaka'da Halk Toplantıları Düzenledi

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Pazarı Yeniden Hizmete Açıldı

Tepebaşı'nda Evde Hasta Bakımı Eğitim Programı Başlıyor

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Yeni Sezona Aziz Nesin'in Zamazingo Oyunuyla Başladı

Manavgatlı Güreşçiler Amatör Spor Haftası'nda Çifte Şampiyonluk Kazandı

Konya Merkezli 12 İlde Düzenlenen NARKOKAPAN Operasyonunda 421 Şüpheli Gözaltına Alındı

Tepebaşı Belediyesi'nden Yetişkinlere Ücretsiz Pilates Kursu

Karataylı Milli Güreşçiler Balkan Şampiyonası'nda İki Madalya Kazandı

Estağfurullah Mahallesi'nde Sathi Asfalt Çalışması Tamamlandı

Kâğıthane'de Elden Gönüle Sosyal Yardım Merkezi ile dayanışma büyüyor

16. Manavgat-Side Geleneksel Rahvan At Yarışları Tamamlandı

KASKİ, Dulkadiroğlu'nda Altyapı Çalışmaları Sonrası Yolları Onarıyor

Gebze'de 'Beneksiz Böcek Uğur' Çocuk Tiyatrosu Sahnelendi

Vizör Fotoğraf Grubu'nun 'Zincir' sergisi sanatseverlerle buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Kadın Çiftçiler Günü'nde Üreticilerle Buluştu