Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm sürüyor

Beylikdüzü

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm sürüyor

Daha dirençli bir Beylikdüzü inşa etmek için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki tüm kentsel dönüşüm süreçlerini destekliyor. 60 daireden oluşan bir sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde 60 daireden oluşan bir sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

İlçedeki tüm kentsel dönüşüm süreçlerini destekleyerek yakından takip eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm sürecini bütüncül bir yaklaşımla ele aldıkları ifade etti. Yıkılan 2 bloklu sitenin yerine 84 daireli güvenli binaların yapılacağını dile getiren Başkan Çalık, siteye ait otopark ve yeşil alanlarının da yapılacağını söyledi.

“Kentsel dönüşüm Beylikdüzü’nde en fazla önem verdiğimiz konuların başında geliyor” diyen Başkan Çalık, “Bu kenti dirençli hale getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz Belediye olarak süreçlerde hak sahiplerinin her daim yanındayız. Bu kentte yaşayan insanların daha huzurlu bir kentte yaşaması adına yerel yönetim olarak elimizden gelenin fazlasını yapma çabası içindeyiz. Bugün burada herhalde en mutlu insanlardan birisiyim. Bu kentin belediye başkanı olarak kentteki kırılgan, beton ömrünü tamamlamış artık içinde yaşayan insanlarımıza güvenli yuva olmanın ötesine geçmiş konutların yenilenmesi benim için öncelikli. Beylikdüzü’nün her mahallesinde dönüşümleri gerçekleştiriyoruz. Gürpınar Sitelerde yaptığımız uygulamalar var. Bu sitede yaşayan insanlar da artık güvenli konutlarında yaşayacaklar” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Bolu Göynük Çevre Yolu hizmete açıldı

Başkan Bozbey'den CHP'nin Bursa mitinginde adalet ve demokrasi çağrısı

Meteoroloji 38 il için uyardı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, kimsesizlerin kimsesi olmak için yola Çıktı

Milli pedallar göğsümüzü kabarttı

Başkan Ovalıoğlu’ndan gençlere: Yanınızdayım

Bakan Göktaş'tan yoğun "aile diplomasisi"

PLASFED: Sanayi güçlenirse Türkiye büyür

Sibel Can'dan yaza ışıltılı merhaba

Başkan Aras’a 'Sosyalist Enternasyonal'den uluslararası görev

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şara ile görüştü

DOSABSIAD, HOMETEX 2025'e 60 firma ile damga vurdu

Bayram tatilinde tren kapasitesi artıyor! 10 bin 866 ek koltuk!

Gemlik Basketbol U18 potada finalde

BtcTurk Vadi Açıkhava 2025 sezonu başlıyor