Berkin Kaya komedi ustalarını “Baldız” filminde buluşturdu

Berkin Kaya komedi ustalarını “Baldız” filminde buluşturdu

Berkin Kaya komedi ustalarını “Baldız” filminde buluşturdu

Türk sinemasının komedi ustaları, 2025 yılının en iddialı projeleri arasında yerini almaya hazırlanan ‘Baldız’ filminin okuma provasında bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA) - Hamdi Alkan ve Oya Başar yapımını Berkin Kaya’nın sahibi olduğu Berton Medya’nın üstlendiği “Baldız” filminde bir araya geliyor. Hamdi Alkan’ın aynı zamanda yönetmen koltuğuna da Berkin Kaya imzalı filmin okuma provası yapıldı.

Okuma provasında Hamdi Alkan, Oya Başar, Ayşegül Asar, Asuman Dabak, Emel Müftüoğlu hazır bulundu. 2025 yılının en iddialı filmleri arasında yerine almaya aday olan Baldız filminin çekimlerine 21 Ocak’ta Beykoz Kundura’da start verilecek.

‘Baldız’ filminin ilk okuma provasında sürpriz bir doğum günü kutlaması da gerçekleşti. Film ekibi ve oyuncular yeni yaşına giren Hamdi Alkan’a sürpriz yaparak pasta kesti. 

Hamdi Alkan, ekip arkadaşlarına teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.  Filmin kadrosunda Damla Aslanalp ile Pedro Karami gibi genç yetenekler de yer alıyor.

Filmde, Baldız (Fatoş) karakterine Oya Başar, hayat verecek. Hamdi Alkan, Nadir’i, Asuman Dabak Mine’yi, Emel Müftüoğlu Sevda’yı, Ayşegül Asar Ayşegül’ü, Damla Aslanalp Yasemin’i ve Perro Karami Roberto’yu canlandıracak.


Haber Kaynak : İGFA

İzmit Kent Meydanı’nda tarihi kutlama

İlk ödemeler Mayıs'ta annelerin hesabında

İstanbullularla buluşturan 'Enstitü'

Bursa İznik'te müziğe adanmış bir ömür

Sakarya Büyükşehir'den güreşçilere moral ziyareti

İstanbul Büyükşehir'den cenaze aracı iddialarına yalanlama

Öğrenciler hem ambalaj tasarlayacak, hem de kazanacak

Tekstil sektörüne yön verecek projeler yarıştı

Romanya'daki soydaş Türkçe öğretmenlerine MEB'den İstanbul programı

Manisa'da kültür ve sanatla “Dolu Dolu Festival”

KADEM'de bayrak değişimi

Manisa’da halk ekmek büfelerinin sayısı 44’e ulaştı

KADEM Kahramanmaraş İl Başkanı Taşkıran, şehri temsil etti

İstanbul Valisi: Toplanma çağrısı yapanlar provokasyondur!

ASAT iklim krizi ve su kayıpları çalıştayına ev sahipliği yaptı