Belçika Büyükelçisi Van De Velde, Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'ı Ziyaret Etti

Belçika Büyükelçisi Van De Velde, Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç

Belçika Büyükelçisi Hendrik Van De Velde, Eskişehir temasları kapsamında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile bir araya geldi. Ziyarette kentin sanatsal ve güvenli yapısı vurgulandı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Belçika Büyükelçisi Hendrik Van De Velde’yi makamında ağırladı.

Heyet Ziyareti Gerçekleşti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Belçika Büyükelçisi Hendrik Van De Velde, beraberindeki heyetle birlikte Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Büyükelçi Van De Velde, Eskişehir ve Tepebaşı’nı sanatsal ve güvenli bir kent olarak değerlendirerek, Başkan Ataç’a çalışmalarında başarılar diledi.

Sanat ve Kültür Vurgusu

“Sanat bizim için önemli”

Sanat ve kültürün Eskişehir için önem taşıdığını belirten Başkan Ataç, Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması ve Uluslararası Sanat Çalıştayı gibi etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Eserler ve Atölye İncelendi

Ziyaretin son bölümünde Başkan Ataç, Büyükelçi Van De Velde ve beraberindeki heyete, belediye hizmet binası içerisindeki pişmiş toprak sempozyumu eserlerini ve Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesi’ni gezdirdi.

Geniş Katılımlı Heyet

Büyükelçiye, Başkâtip Hannes Dekeyser, Valon Bölgesi Ticaret Ateşesi Gerard Segher, Flaman Bölgesi Ticaret Ateşesi Peter Verplancken, Belçika İrtibat Bürosu Temsilcisi Koen Van Poucke, Fahri Konsolos Emir Turan, Esra Kaya ve Seyhan Özbek eşlik etti.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi

İstanbul Maltepe’de “Ramazan Bayramı” denetimi

Cumhuriyet tarihçisi İlber Ortaylı vefat etti

Reklam dünyasının duayeni Alinur Velidedeoğlu hayatını kaybetti

Bakan Göktaş, BM'de Türk Devletleri Teşkilatı Adına Ortak Beyan Sunulduğunu Açıkladı

Cerrahpaşa’ya depreme dayanıklı yeni kampüs geliyor... Modern sağlık kampüsüne ilk temel atıldı

HSK, Yargıtay Üyeliğine 8 İsim Seçti

PFDK’dan Kayserispor-Trabzonspor maçına ceza yağdı

Bandırma Küçük Sanayi Sitesi'nde Esnaf ve Oda Başkanları İftarda Buluştu

Adalet Bakanı Gürlek, Ticaret Mahkemelerinde İhtisaslaşma Getirildiğini Açıkladı

Sıfır araç fiyatlarında artış beklentisi! Jeopolitik riskler otomotiv sektörünü etkileyebilir

Balıkesir'de Yerel Üreticileri Destekleyen 'Ondan Yerel Market' Açıldı

Gemi adamlarının günlük iaşeleri 430 TL oldu

Bandırma'da Budama, Ot Mücadelesi ve Yaya Geçidi Çalışmaları Sürüyor

Göktaş, BM Kadının Statüsü Komisyonu'nda İsveç, Moldova ve Gambiyalı Bakanlarla Görüştü