Bayraklı'da Yaş Almış Bireyler İçin Bahar Evi Hizmete Açıldı

Bayraklı

Bayraklı Belediyesi, yaş almış bireylerin sosyal hayata aktif katılımını desteklemek amacıyla Bahar Evi'ni törenle hizmete açtı. Manavkuyu Mahallesi'ndeki açılışa kent protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Bayraklı Belediyesi, ilçede yaşayan yaş almış bireylerin sosyal hayata daha aktif katılmalarını ve güvenli bir ortamda bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla Bahar Evi'ni törenle hizmete açtı. Açılış programı Manavkuyu Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Başkan Önal: Sıcak Bir Yuva

Törende konuşan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Bahar Evi'nin yalnızca bir sosyal alan değil, yaşam deneyimlerinin, dostluğun ve dayanışmanın buluşacağı sıcak bir yuva olduğunu belirtti. Önal, "Bahar Evi ile yaş almış bireylerimizin huzurlu, güvenli ve samimi bir ortamda bir araya gelmesini sağlıyoruz. Burası sohbetin, dayanışmanın ve üretmenin can bulacağı bir buluşma noktası olacak" dedi.

Geniş Katılımlı Açılış

Açılış programına kent protokolü ve vatandaşlar katıldı. Törende CHP Bayraklı İlçe Başkanı Münir Demir, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın eşi Öznur Tugay, ilçe belediye başkanlarının eşleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Bayraklılı yurttaş yer aldı. Başkan Önal ve beraberindeki heyet, Bahar Evi'nin kullanım alanlarını gezerek yaş almış bireylerle sohbet etti.

Bahar Evi'nin Özellikleri

Bahar Evi, yaş almış bireylerin günlük yaşamın temposundan uzaklaşıp sosyalleşebilecekleri bir merkez olarak tasarlandı. Küçük grup etkinlikleri, sohbet buluşmaları ve farkındalık çalışmalarıyla sakin, güvenli ve samimi bir ortam sunuyor.

"Kapımız Her Zaman Açık"

Açılış programının sonunda konuşan Başkan Önal, "Bizim için önemli olan, Bayraklı'da kimsenin kendini yalnız hissetmemesi. Bahar Evi, hem geçmişimize duyduğumuz saygının hem de dayanışmayı geleceğe taşıma irademizin bir göstergesidir. Kapımız da gönlümüz de her zaman açıktır" ifadelerini kullandı.


İzmir,Bayraklı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Afyonkarahisar'da Gastronomi İş Birliği Protokolü İmzalandı

Afyonkarahisar'da Gastronomi İş Birliği Protokolü İmzalandı

Denizli Bilim Merkezi'nde Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi Temelleri Anlatıldı

Kütahya'da Ramazan Etkinlikleri Kirazpınar'da Gerçekleştirildi

Kepez'de Dört Mahalle İftar Sofrasında Buluştu

Orta Doğu Kahve Dükkanları, dünyanın en iyi 100 kahve dükkanı 2026 listesinde yerini aldı

2026 yılında teknoloji ve inovasyonun geleceğini şekillendirecek trendler

Bursa Büyükşehirli Efeler'den üst üste üçüncü galibiyet

İstanbul Büyükşehir'den Beylikdüzü mesajı

Sezen Aksu’dan ‘Aşk’ iddialarına yalanlama: "Allah da onları güldürsün"

Adalet Bakanı Gürlek, TBMM'de Yargı Reformu ve Çocuk Suçlarına İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Bandırma'da Çınarlı Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı

Mersin'de Öğrencilere Siber Güvenlik Eğitimi Verildi

İstanbul Beylikdüzü'nde Ramazan’a özel cami gezisi

Balıkesir Büyükşehir ulaşımda vatandaşın cebini düşünüyor