Başkan Yüce Sakarya için hedeflerini açıkladı

Başkan Yüce Sakarya için hedeflerini açıkladı

Başkan Yüce Sakarya için hedeflerini açıkladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 200 bin tonla rekor seviyelere ulaştığı asfalta sezonunu yeniden açtı. Araçlar kontak açtı ve yılsonuna kadar 400 bin ton hedefiyle çalışmalar başladı. Başkan Yüce, “Sakarya’da ulaşmadığımız, dokunmadığımız tek bir yer kalmayacak inşallah. Yeni rekorlar için bismillah diyerek araçlarımızı çalıştırdık, rabbim hizmetlerimizi daha iyi noktaya taşımayı nasip etsin, hayırlı olsun” dedi.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, asfalt sezonunu açtı. 2 buçuk yılda 370 milyon TL bütçeyle 1 milyon 200 bin ton asfalt serimi yaparak rekor seviyelere ulaşan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (Yol-Bak) ekipleri yeniden kontak çalıştırdı. Baharla birlikte faaliyetlerine başlayan Yol-Bak, ilk iş olarak Geyve’nin ulaşımını sağlayan ana arter ulaşım ağlarını yeniliyor. İlçe merkezinden kırsal bölgelere uzanan caddeler baştan aşağı onarılıyor ve asfaltlanıyor. Bu esnada SASKİ ekiplerince ihtiyaç olan noktalarda altyapı yenilemesi yapılıyor ve daha sonra üstyapı işlemlerine geçiliyor.

İlk etapta bölgedeki İstanbul, Rauf Denktaş, Enver Paşa, Eşme, Umurbey, Değirmen, Ankara, Konyalı Alibey, Cumhuriyet ve Beyazıt Caddelerinde yenileme işlemi yapılacak. Büyükşehir, önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmaları kent merkezi ve tüm ilçeleri kapsayacak şekilde genişletilecek. Adapazarı kent merkezi ve 16 ilçede asfalt ve onarım ihtiyacı olan tüm bölgelere gerekli dokunuşlar yapılacak. Başkan Ekrem Yüce, 2022 yılı için asfalt hedefinin 400 bin ton olduğunu açıkladı. Şehrin tamamında dokunmadıkları hiçbir bölge kalmayıncaya kadar gündüz-gece çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Yüce, önümüzdeki dönemde yeni rekorlara imza atmayı hedeflediklerini söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Kayseri'de Kartal Katlı Kavşağı Projesi İçin Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları İncelendi

Küçükçekmece Belediyesi, 42. TÜYAP Kitap Fuarı'nda Kültür Yayınlarıyla Yer Aldı

SASKİ, Geyve Doğantepe'de Yeni İçme Suyu Kaynağı Buldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Camikebir Bölgesinde Esnaf Ziyaretlerini Sürdürdü

Yazar Mustafa Köneçoğlu, Andırın'da Öğrencilerle Söyleşi Gerçekleştirdi

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nda Rekorlar Kırıldı

Van'da Sebze Hali Kavşağı Trafik Düzenlemesine Başlandı

Hz. Mevlâna, Vuslatının 752. Yıl Dönümünde Kahramanmaraş'ta Anıldı

Diyarbakır'da Muharebe Kavşağı'nda Trafik Bekleme Süresi 70 Saniye Kısalacak

Kahramanmaraş'ta 'Ölü Ozanlar Derneği' Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Van Büyükşehir Belediyesi, Kırsaldaki Öğrencileri Sosyal Etkinliklerle Buluşturuyor

Mersin'de 100 Üreticiye Süt Soğutma Tankı ve Güneş Paneli Desteği

Bingöl Tanıtım Günleri İstanbul'da Yoğun İlgi Gördü

Diyarbakır'da 10 bin 382 kişiye SODES Kart ile 31 milyon TL destek

Kayseri, 360 Derece Dijital Gezinti Platformu ile Tanıtılıyor