Başkan Tekin ve Başkan Şahin’in Ankara ziyareti

Başkan Tekin ve Başkan Şahin’in Ankara ziyareti

Başkan Tekin ve Başkan Şahin’in Ankara ziyareti

Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Ankara’da bazı Kurum Müdürleri ile görüşerek ilçedeki projeleri değerlendirdi.

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) - Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçelerde devam eden ve yeni oluşturulan projeler hakkında Ankara’da kurum müdürleri ile görüştü.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, TOKİ Başkanlığı, Adalet Bakanlığında ziyaretlerde bulunan Başkan Tekin ve Başkan Şahin’e AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, eşlik etti.

Pazaryeri ilçesindeki devam eden ve yeni oluşturulan projeler için ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirten Başkan Tekin, “AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı, önderliğinde Ankara’da Osmaneli Belediye Başkanımız değerli büyüğüm Münür Şahin, ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulunduk.  Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Zekeriya Birkan beyle ilçemizde bulunan atıl durumdaki cezaevinin Belediyemize tahsis talebimiz ile ilgili görüşmeler yaptık. TOKİ Başkanlığını ziyaret ederek ilçemizde proje aşamasında olan Toplu konut çalışmaları hakkında bilgiler aldık. İlçemize desteklerinden dolayı kurum müdürlerimize ve Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması'nda 18 finalist belli oldu

Deniz ve havuzda göz sağlığını korumak için uzmanından öneriler

Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları 4 trilyon TL'ye yaklaştı

Bahçeli DEM heyetini kabul etti

Yaz serinliği göz sağlığınızı tehdit etmesin: 6 koruyucu öneri

'Narkokapan-Adana 2'de 130 torbacı yakalandı!

Yaz tatilinin gizli tehlikesi: Yüzücü kulağı!

E-Posta pazarlaması 22 milyar dolara ulaşacak

Harita Mühendisi Halil Gök, 20 yıldır cebinde çiçekle çevreyi güzelleştiriyor... 365 gün cebinde çiçek taşıyor

Ticaret'ten uluslararası 3 gözetim şirketine faaliyet yasağı!

Şile Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri Dedublüman ile başladı

10 ilde 5 organize suç örgütüne 74 gözaltı!

İstanbul Şile 'Milli Birlik' kortejinde buluştu

Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor