Başkan Sevim’den Malatya’ya geçmiş olsun mesajı

Başkan Sevim’den Malatya’ya geçmiş olsun mesajı

Başkan Sevim’den Malatya’ya geçmiş olsun mesajı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, büyük felaketler deprem gerçeği ile tanışan Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğuna vurgu yaparak, “Önceliğimiz koruyucu tedbirleri yıkımlar olmadan ve canlarımızı kaybetmeden almak olmalıdır” ifadelerini kullandı.

ANKARA (İGFA) - Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, 4.2 büyüklüğünde depremle sarsılan Malatyalılara “geçmiş olsun” dileklerini iletti.
6 Şubat depremlerinde yıkıma yol açtığı Malatya’da vatandaşların saat 00.41'de meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle yaşadığı korkuya değinen Başkan Sevim, “Merkez üssü Yeşilyurt olan depremin derinliği ise 7.69 km olarak açıklandı. Malatyalı hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ KORUYUCU TEDBİRLERİ
Türkiye’nin deprem gerçeği ile büyük acılar yaşayarak tanıştığını anımsatan Başkan Sevim, şöyle devam etti: “Ülkemizde yaşanan depremlerde çok sayıda yurttaşımızı kaybetti. Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğu gerçeği ile yaşadığımız büyük acılarla tanıştık. Önceliğimiz koruyucu tedbirleri yıkımlar olmadan ve canlarımızı kaybetmeden almak olmalıdır. Cumhuriyet ve Adalet Partisi olarak iktidara geldiğimizde hedefimiz öncelikle koruyucu tedbirler olacak. Bir kez daha depremden etkilen yurttaşlarımıza geçmiş olsun, yaşamını yitiren canlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”


Haber Kaynak : İGFA

Bolu Göynük Çevre Yolu hizmete açıldı

Başkan Bozbey'den CHP'nin Bursa mitinginde adalet ve demokrasi çağrısı

Meteoroloji 38 il için uyardı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, kimsesizlerin kimsesi olmak için yola Çıktı

Milli pedallar göğsümüzü kabarttı

Başkan Ovalıoğlu’ndan gençlere: Yanınızdayım

Bakan Göktaş'tan yoğun "aile diplomasisi"

PLASFED: Sanayi güçlenirse Türkiye büyür

Sibel Can'dan yaza ışıltılı merhaba

Başkan Aras’a 'Sosyalist Enternasyonal'den uluslararası görev

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şara ile görüştü

DOSABSIAD, HOMETEX 2025'e 60 firma ile damga vurdu

Bayram tatilinde tren kapasitesi artıyor! 10 bin 866 ek koltuk!

Gemlik Basketbol U18 potada finalde

BtcTurk Vadi Açıkhava 2025 sezonu başlıyor