Başkan Savaş 'Kardeşlik Çarşısı' esnafıyla buluştu

Başkan Savaş

Başkan Savaş 'Kardeşlik Çarşısı' esnafıyla buluştu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Eski Otogarda inşa edilen İstanbul-Hatay Kardeşlik Çarşısını ziyaret etti.

HATAY (İGFA) - 6 Şubat sonrası şehrin ticarî hayatını canlandırmak isteyen esnafla bir araya gelen Savaş, depremden dolayı zor günler yaşayan işletme sahiplerinin sorun ve taleplerini dinledi.

213 iş yerinin bulunduğu çarşıda incelemeler yapan Savaş, “Şehrimizin tekrardan kalkınması ve canlanması adına esnafımızın tekrardan ayağa kalkması gerekiyor. Biz, bu konuda elimizden gelen tüm imkanlarımızla esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hatay’da hayatın ve ticaretin hâlâ devam ettiğini aktaran Savaş, şehrin çeşitli noktalarından çarşıya ulaşımı kolaylaştırmak için Büyükşehir Belediyesi olarak seferler düzenleneceğini dile getirdi.

Kısıtlı imkanlarıyla çarşının fiziki koşullarının  güzelleşmesini sağlayan çarşı esnafına Başkan Savaş,  teşekkürlerini ileterek bol kazançlar dileğinde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman yanlarında olmalarından ötürü memnuniyetlerini dile getiren çarşı esnafları, Başkan Savaş’a yardım ve desteklerin dolayı teşekkürlerini iletirken Hatay’da yaşayan tüm vatandaşları da alışveriş yapmaya davet etti.


Haber Kaynak : İGFA

Mudanya'da Gıda Bankası Kuruluyor

Mattia Ahmet Minguzzi’nin adı Çankaya'da yaşayacak

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Kahramanmaraş'ta Münazara Turnuvası Finali Gerçekleşti

Gümüşhane Belediye Başkanı, Muhtarlar Günü Programlarına Katıldı

Kayseri'de Spor Okulları 2. Güz Dönemi Kayıtları Başladı

Ankara Belediyesi'nden Melih Gökçek Hakkında Suç Duyurusu Kararı

Tepebaşı Kavşağı'nın Kapatılma Süresi 21 Kasım 2025'e Uzatıldı

Müfettiş Tiyatro Oyunu Çanakkale'de Sahnelendi

Volkan Konak Anısına Duygusal Konser

Türkiye Bankalar Birliği’nin 35. Resepsiyonu ABD'de düzenlendi

Adalet Bakanı Tunç, Romanyalı Mevkidaşı Marinescu ile Bükreş'te Görüştü

İzmir'in her köşesi kitap ve sanatla buluşacak

İzmit Belediyesi Alikahya Fatih Mahallesi'nde 2300 Ton Asfalt ile Yol Yenileme Çalışması Başlattı

Kaleiçi Çarşısı'nda Emek ve Alın Teri Sergisi Otobüs Terminalinde