Başkan Özcan'dan İmamoğlu'na gönderme!

Başkan Özcan

Başkan Özcan'dan İmamoğlu'na gönderme!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun düzenlediği basın toplantısındaki sözleriyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Özcan, İmamoğlu için, "Ben bugün, bayrak mı açtınız, geri adım mı attınız? Onu dahi anlamadım" yorumunu yaptı.

BOLU (İGFA) -  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün düzenlediği basın toplantısında, "Şehrimizin yağmalanmasına, adaletsizlik ve çevre katliamına karşı İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum. Dört sene boyunca olduğu gibi, 16 milyona eşit hizmet götürmek için yola çıkıyorum" diye konuşmuş, İstanbul'a adaylığının yanı sıra değişim vurgusunu yenilemişti.

Bugünkü bu açıklama sonrasında  CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İmamoğlu'nun basın toplantısındaki sözleriyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Özcan, "Sayın İmamoğlu'nun açıklamalarını dikkatle dinledim" diyerek şu mesajı paylaştı:

"Adayım demedim İstanbul'u savunmak için yola çıkıyorum dedim" Yani, Sayın İmamoğlu, İstanbul'u savunmak için nereye yola çıkıyor? Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?

Halkın sorusu net Sayın İmamoğlu;
1- İstanbul'a mı adaysınız, CHP Genel Başkanlığı'na mı?
2- İstanbul'a adaysanız, Genel Başkanı ve kadrolarını değiştirmek için açıkça mücadele edecek misiniz? Vallahi dost acı söyler, ben bugün, bayrak mı açtınız, geri adım mı attınız? Onu dahi anlamadım."

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1691390183009087489


Haber Kaynak : İGFA

Yüzücüler kulaçlarını TEGV’li çocuklara eğitim desteği için attı

Nevşehir Belediyesi Atletizm Takımı Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor

BNP Paribas Cardif Türkiye, gelişim odaklı yaklaşımıyla insan kaynağına değer katıyor

BtcTurkVadi Açıkhava'da 'Seçkin' performans

TBMM’nin Gazze tezkeresi Resmi Gazete'de

Hava sıcaklığına dikkat! Dereceler 40'ı bulacak

BNP Paribas Cardif Türkiye’de tazminat bildirimi artık parmaklarınızın ucunda

SMA tedavisinde Türkiye gelişmiş ülkelerin önünde

Başkan Tugay’a Belarus ve Hırvatistan’dan İEF ziyareti

Bakan Yerlikaya Çekmeköy’deki tır kazası ile ilgili detayı paylaştı

TOFAŞ U18 takımı EVOQ Challenge Cup’a katılıyor

BNP Paribas Cardif Türkiye'ye üst düzey atama

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Ezgilerden Bir Mozaik: Ceneviz İzlerinde Zafer Akşamı

İstanbul Bakırköylü gençlerden YKS’de büyük başarı