Balıkesir'de korkunç kaza! Direksiyon hakimiyeti kaybedildi!

Balıkesir

Balıkesir'de korkunç kaza! Direksiyon hakimiyeti kaybedildi!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde, İstanbul - İzmir Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazası korku dolu anlara sahne oldu.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bursa istikametine yüksek hızla ilerleyen bir araç, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol ortasındaki bariyerlere çarptı.

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde İstanbul - İzmir Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazası yürekleri ağza getirdi. Bursa İstikametine yüksek hızla ilerleyen bir araç, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol ortasındaki bariyerlere çarptı.

Kazanın şiddeti, arkadan gelen bir başka aracın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, aracın önce savrulduğu, ardından şiddetli bir şekilde bariyerlere çarparak durabildiği net bir şekilde görülüyor.

Kazanın ardından araçta maddi hasar meydana gelirken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın nedenine ilişkin detaylı inceleme başlatıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Bu Cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu

Güneş yanığına dikkat!

105 yeni mobil göç aracı hizmette

İstanbul açık havada sporun adresi oldu

Sarıyer Kilyos atık su tünelleri kazı çalışmaları başladı

Türk savunma sanayi gücünü sergileyecek

TÜR SAY etkinliğiyle biyoçeşitlilik haritası çıkarıldı

Bursalı sanatseverler 9. Çalı Köy Filmleri Festivali’nde buluşacak  

Orta Koridor'da tarihi sefer

İnşaat malzemesi sanayi ihracatı Mayıs 2025’te 2,84 milyar dolara yükseldi

ESA Lojistik, güvenli hizmetini tescilledi

İşverenler bu habere dikkat! Klima bakımı yasal bir zorunluluk

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda açılış 2026’da

Yaz sıcağında kedi ve köpek sağlığı için karışık besleme önerisi

Konut Fiyat Endeksi reelde azaldı